Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Pabllo:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 02, 2011, 00:41:51 ---Oraz offline'owanie losowych modułów na statku po wydokowaniu ze stacji \o/
--- Koniec cytatu ---
Coś za coś :P ale chodzą słuchy, że ma wyjść nowy model podeszwy do buta w róźowym kolorze...
[VIDE] Herezja:
Wczoraj po wydoku nawet nie zaobserwowałem w moim cover opisie, że ... mam offowanego cloaka ];)
Gdyby wydok nastąpił w takim stein z hostami pod stacja to stracił bym ją na pewno. Ciekawe czy CCP uznało by tą petycję czy też znów nic nie mieli by w logach?
Goomich:
To ja jeszcze dodam, że czasem bonusy gangowe się nie rozchodzą.
Kara Mon:
Na otwierajace sie cargo pomaga clear chache, jak juz bylo robione trzeba zrobic jeszcze raz , mi pomoglo za 4 czy 5 razem ;D
Na problem z warpem na misje clear cache pomaga.
Na offline modulki nie pomaga
Z bugow ktore udalo mi sie zawuazyc to u mnie klient eve ma jakas tendencje do criticali.
Covert cloak zaczal dzialac dosc specyficznie i jak clzowiek sie spieszy to mozna skonczyc po drugiej stronie bramy z reka w nocniku.
U mnie jesli wykonuje skok przez brame tuz po tym jak wylaczyl sie cloak to gra nie resetuje timera jaki ma cloak pomiedzy wylaczeniem a ponownym wlaczeniem, wczoraj pare razy na bramie po skoku widzialem tylko ze nie moge przez najblizsze 5 sekund uzyc cloaka :D
sc0rp:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 02, 2011, 16:03:22 ---Na offline modulki nie pomaga
--- Koniec cytatu ---
no offline modulki sa "pr0" wczoraj polecialem na flote z offlineowanymi gunami i polowa tanka.
--- Cytuj ---U mnie jesli wykonuje skok przez brame tuz po tym jak wylaczyl sie cloak to gra nie resetuje timera jaki ma cloak pomiedzy wylaczeniem a ponownym wlaczeniem, wczoraj pare razy na bramie po skoku widzialem tylko ze nie moge przez najblizsze 5 sekund uzyc cloaka :D
--- Koniec cytatu ---
ciekawe czy by Ci petycje uznali
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej