Eve Online > Dyskusje ogólne

Niespodziewane DT

<< < (3/19) > >>

Szakal:
no właśnie ze nie bo anoni to nie grupa a stan umysłu ;]
nie ma tam lidera a nic z tych rzeczy.
ja tez mogę napisać ze jestem anonem bo walczę z systemem ;]

And that concludes our DDoS party: Escapist Magazine, Eve Online, Minecraft, League of Legends + 8 phone requests.

GyrosHunter:
Pytając ile to potrwa, miałem na myśli wasze doświadczenia z poprzednimi tego typu akcjami. Czy czekać do północy, by sobie pograć jeszcze (i ustawić cholerną kolejkę skilli, której jako noob nie ustawiłem, bo... zapomniałem, czy cokolwiek), czy raczej będą to naprawiać do rana albo dłużej :].

nirvana3838:
nie można stwierdzić ile czasu to potrwa .. zależy od uszkodzeń. Może kilka godzin, a może kilka dni.

Biggy:
Odkąd gram (ponad rok) DDoSy  się chyba nie zdarzały. Zwykle nieprzewidziane DT trwają od kilkunastu minut do 2h, chociaż był kiedyś taki co trwał kilkadziesiąt godzin, ale to chyba było związane z patchem i dali darmowe SP.

Szakal:
Hmm biorąc pod uwagę fakt ze to nie down z powodu jakiegoś błędu u ccp a ddos'a , wnioskuje ze eve będzie leżeć tak długo aż lulzsec przestanie sypać atakami na prawo i lewo

"And that concludes our DDoS party: Escapist Magazine, Eve Online, Minecraft, League of Legends + 8 phone requests. "

czyli masz grę z głowy do jutra ;]

taki Tips jeśli jeszcze nie znasz.

http://eve-offline.net/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej