Śmietnisko > Flamewar
Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja
uliczny:
Po co to cale pierdo....
Spadlem i trudno
2 Kto kogo pierwszy zlockowal i zalozyl punkt czekajac zeby wszyscy sie zalapali tez wiadomo i kto na kogo czekal to tez wiadomo lecz niewszystkim
Podoba mi sie cale to centralne towarzystwo
Widac jak co poniektorzy sie unosza inni nabijaja posty jeszcze innym rangi przybywa ktos moze chce pokazac ze ma wladze
Fajnie - widac ze to Polacy
Pozdro moze kiedys znow sie spotkamy - moze bedzie odwrotna sytuacja - kto wie
A z tego wszystkiego to tylko mi skila szkoda bo znow 4 dni w plecy i ot cala zabawa
A ogolnie mowilem ze to bez sensu - wiedzialem ze tak bedzie w koncu mam tu konto juz chmm troche czasu - moze malo sie udzielam ale zagladam prawie codziennie i ... prawie codziennie to samo 8) a moze wlasnie dlatego na centrale zagladam hehe
Pozdro chlopaki
[admin]Pana zapraszam do zapoznania się ponownie z regulaminem działu
Doom[/admin]
Nitefish:
a gdybyś tak się im urwał wtedy.... to by było tak:
http://w809.wrzuta.pl/audio/1l0KBWcuHeN/exefile_2010-05-17_22-40-21-52
Janikra:
--- Cytat: Oketa w Czerwiec 07, 2011, 18:10:18 ---Pozwól, że sprostuję pewne FAKTY. Unseen Nomads to nie odłam tylko... szkoda strzępić język ;]. Chimery... cóż wizę, że ktoś na serio potraktował żart na 1 kwietnia - bo wtedy poszła plotka ;].
Jeśli coś przeinaczam proszę o namacalny dowód na to, że kłamię, bo to, że coś słyszałeś od kogoś... heh no ubaw mam niezły czytając ten wątek... a i BTW dzięki za reklamę ;].
--- Koniec cytatu ---
A nie mogl bys sie tak odlamac:) od mojej corporacji, jak widac radzimy sobie calkiem dobrze. Viceversa jesli chodzi o strzepienie.
A reklama no coz srednia jak na moje oko. Odcinam gruba linia. Poza tym pozdrawiam, peace:)
Namacalnie to mamy dowody"" heheh
uliczny:
Doom moge wiedziec co nie tak
A i to tez znam ze tylko u niektorych trzba sie zaslanic regulaminem i wiadomo u kogo bo napewno regulamin nie jest dla wszystkich widac nawet patrzac tylko na ten watek nigdzie dalej zeby znow flame sie nie zrobil
A co nie tak moze byc nawet na pw nastepnym razem postaram sie dostosowac
Tyczy sie posta pod spodem
Tak "czesto" tu pisze ze po prostu zapomnialem zaktualizowac - przeoczenie - niedopatrzenie -> sorki
Doom:
Miałeś niepoprawne dane w profilu. Piszesz w KSOD? Pilnujesz aby dane były aktualne. Tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej