Śmietnisko > Flamewar

Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja

<< < (13/19) > >>

Colonel:
http://www.youtube.com/watch?v=ltF15Vxvg8Q

molochrb:

--- Cytat: Nauril w Czerwiec 06, 2011, 23:54:10 ---Jeśli jesteś z natury sprzedawczykiem[...]
--- Koniec cytatu ---

Jeśli czujesz się urażony, to ja cię bardzo przepraszam za te ogórki z Hek, które podstępnie ci sprzedałem! Przecież właśnie udowodnili, że nie były zakażone. Więc o co kaman? :P

[admin]Regulamin -> naprawienie błędu -> karniaki / nieniepokojenie przez admina
Doom[/admin]

Szczutek:
Bez urazy dla nikogo... ale jakby mnie ktos z korpa z takimi statsami zlapal i zabil to sam bym sie "przeanalizowal", to musial byc mega podstep... tym razem zmylil go jezyk... (...zna sie te jezyki synu....)
A na miejscu "sijo" "ofiary" rozne fora oficjalne z takimi tekstami omijalbym z daleka... szczegolnie "wlasnojęzyczne" ;), tym bardziej to... moze bedziecie chcieli kiedys polatac z ktoryms z korpow tutaj... a 80% osob czytajacych to forum juz "wyrobilo" sobie opinie na wasz temat... no i reklame rzeczywiscie zrobiliscie korpowi, do ktorego ten topic nalezy...

Nitefish:
oj tam oj tam, kto się czubi ten się lubi :D

Chupacabra:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 07, 2011, 12:20:37 ---a ja nie mogę odżałować, że się na Garona spóźniłem... to se ne vrati

--- Koniec cytatu ---

Się ciesz, bo wtedy strzelałbyś do mnie i też nazywałbym Cię sprzedawczykiem :)

a jak to dobrze przemyślę, to wy wszyscy, no prawie wszyscy jesteście sprzedawczyki, albo będziecie, bo wcześniej czy później pewnie ktoś do mnie ogień otworzy :P

muszę sobie shipa nazwać, "Jestem Polakiem nie strzelać!"

Ktoś tu kiedyś na forum napisał, że Eve to taka gra gdzie jeden chce cię zabić, drugi okraść na markecie, a trzeci nic ci  nie zrobi, bo akurat jest AFK

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej