Śmietnisko > Flamewar
Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja
Oketa:
--- Cytat: Nauril w Czerwiec 07, 2011, 15:48:51 ---A o korpie Okety słyszałem nie raz i nie dwa np. o tym, że potrafił stać pod wh i skanować własnych ludzi i to co wywożą (odłam Unseen Nomads), lub jak spadł jak ostatni noob dwoma Chimerami.
--- Koniec cytatu ---
Pozwól, że sprostuję pewne FAKTY. Unseen Nomads to nie odłam tylko... szkoda strzępić język ;]. Chimery... cóż wizę, że ktoś na serio potraktował żart na 1 kwietnia - bo wtedy poszła plotka ;].
Jeśli coś przeinaczam proszę o namacalny dowód na to, że kłamię, bo to, że coś słyszałeś od kogoś... heh no ubaw mam niezły czytając ten wątek... a i BTW dzięki za reklamę ;].
Yurioni:
--- Cytat: Oketa w Czerwiec 07, 2011, 18:10:18 ---dzięki za reklamę ;].
--- Koniec cytatu ---
no to wiesz gdzie przeslac iski :P
SilentHunterXX:
--- Cytat: Nauril w Czerwiec 06, 2011, 23:54:10 ---Jeśli jesteś z natury sprzedawczykiem i lubisz wpierw miło rozmawiać ze swoim rodakiem, a potem podstępnie rozjebać mu statek - to korporacja "mistrza" Oketa jest wymarzonym miejscem dla Ciebie.
Wstyd mi za takich ludzi, którzy grają w ten sposób w tą grę i nie potrafią czasem dać sobie na luz, jeśli spotkają we Wszechświecie EVE bratnią duszę z Polski.
"Bohaterowie" od siedmiu boleści, którzy wpierw rozmawiają, a potem atakują 5-6 statkami, jednego scouta w Legionie (z którym wcześniej przez kilkanaście minut miło rozmawiali)
Mieliście zajebisty ubaw i pewnie adrenalina Wam uszami wyszła, hmm?
Nie jesteście nic warci.
Odradzam jakikolwiek kontakt z tą bandą nieudaczników.
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj kolego nikt Cię nie obraża więc odpuść sobie. "Mieć jaja nie znaczy tylko je mieć" - więc jak chcesz rewanżu to zapraszamy :D
A tak naprawdę to dzięki za reklamę - bo widząc ile osób przeczytało ten wątek zrobiłeś nam przysługę
pozdro , do następnego razu >:D
Draco Fateless:
Witam...
Rozbijam się poświecie EvE już będzie z rok chyba i przez cały czas nie daje mi spokoju jedno zasadnicze pytanie.
Przecież musi być w necie miejsce gdzie polska społeczność graczy rozypanych po tysiącu korporacji może wymienić flejm , udowodnić sobie kto ma dłuższego ... shipa i grzecznościowo wymienić wyzwiska..
A tu niespodzianka - zupełnie przypadkowo dowiaduje się ,że zastrzeliłem jakiegoś rodaka którego to duma niezmiernie urażona faktem że tym razem był ofiarą , nakazała niezwłocznie podzielić się na tym forum , wiadomością że pomimo iż zaatakował swoim legionem inne covertowe tengu to nie dość że nie udało mu się go zestrzelić to jeszcze sam spadł bo okazało się ,że tengu ma kolegów. Tak więc został ZDRADZONY...... ZDRADZONY O SWICIE.....
Tak więc wracając do mnie... Dziś odczułem , że MUSZĘ przyłączyć się do Was drodzy rodacy . Muszę stać się członkiem POLSKIEJ SPOŁECZNOŚCI by możliwie szybko poznać zasady panujące w tym brutalnym i zimnym swiecie i bym nigdy już nie popełniał błędów takich jak PODSTĘPNA OBRONA przed agresywnym Polakiem - bo może to naruszyć jego dumę.
Będąc szczerym muszę przyznać ,że niewątpliwy fakt iż rzeczony rodak jak to mówią dzieci sam zaczął a teraz się skarży nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia i nie zmienia faktu ze gdyby sam nie zaczął to i tak by spadł tyle że z twarzą a tak ... fail..
Pozdr..
Draco Fateless
Xarthias:
Nie lubię się powtarzać.
--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 07, 2011, 15:26:22 ---Hello, administrator speaking: flame this way -> http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?board=43.0
Tylko że na dostęp tam trzeba zasłużyć.
To jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej