Śmietnisko > Flamewar
Flame [AGNOS] Agnosto Ethnos - dyskusja
Nitefish:
Bo tu taki spór mamy, kto wywalczył więcej punktów. Możesz Mando powiedzieć jakie są statsy na dziś moje i Yurka?
Yurioni:
--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 07, 2011, 16:49:19 ---Bo tu taki spór mamy, kto wywalczył więcej punktów. Możesz Mando powiedzieć jakie są statsy na dziś moje i Yurka?
--- Koniec cytatu ---
i gauncika :d
Doom:
Wiecie gdzie przesłać iski z propozycją na prowadzacego >:D :P
Yurioni:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 07, 2011, 17:06:24 ---Wiecie gdzie przesłać iski z propozycją na prowadzacego >:D :P
--- Koniec cytatu ---
czekaj czekaj, na prowadzacego nie ma sensu bo wiadomo, iz ja>>>>oni, a jesli dla prowadzacego to nie wiem czy Strasburger gra w EVE :(
Acunn:
--- Cytat: Nauril w Czerwiec 07, 2011, 15:48:51 ---To Ty się ogarnij, bo to nie byłem ja, tylko podstępnie zaatakowano jednego z moich pilotów.
A o korpie Okety słyszałem nie raz i nie dwa np. o tym, że potrafił stać pod wh i skanować własnych ludzi i to co wywożą (odłam Unseen Nomads), lub jak spadł jak ostatni noob dwoma Chimerami.
--- Koniec cytatu ---
Podstępnie, no no... biedaczysko... wskoczył do dziury covert legionem a chwile pozniej dał sie zalockowac tengu które wskoczyło kilka sekund po nim, do którego to zreszta pierwszy otworzył ogien... Zreszta, podstęp, sprzedawczyki... zamiast w-space proponuję jakiś noob system w hi znaleźć, tam nikt do was RACZEJ (no na 100% nigdy nie można liczyć) nie powinien strzelać bez ostrzeżenia.. LOW i NULL też odradzam bo sie na pól eve bedziecie musieli obrazić... 8)
A co do Unseen Nomads, lotnisk, skanowania statków (rotfl) nie wypowiadaj sie w kwestii o której nawet pojecia nie masz...
( co prawda forum odżyło, ba nawet sie sławny stałeś [emo-rage], ale czy to jest zbyt duża cena, za reklamę własnej korporacji i czy aby w dobrą stronę ?) ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej