Śmietnisko > Flamewar
Assetsy Darka i BUFU (Odp: [Polityka] Północny wschód czyli
amra:
--- Cytat: Platfusek w Czerwiec 03, 2011, 15:28:55 ---Owszem, bufu jest znane z tego że spiernicza jako pierwsze (tak było za molla i delve, atlasu i teraz), ja bym na waszym miejscu nie robił z tego argumentu kto jest ponad kim.
--- Koniec cytatu ---
Jestem po glebokim wrazeniem poziomu i sposobu twego potrzegania rzeczywistosci.
amra:
--- Cytat: Yurioni w Czerwiec 01, 2011, 16:50:27 ---fakt moze dalismy sie zlapac, ale nie schebiaj sobie, nie zlapalismy sie na trola tylko najnormalniej w swiecie nie znosimy glupoty, wiec musielismy zareagowac...
--- Koniec cytatu ---
Yuroni ja bym raczej zauwazyl, ze dla Darka klamanie = troll, chyb zle zrozumial definicje trall-a na wiki. A spoko jescze sie wyrobi chlopak, dajmy mu szanse.
mpp:
jesli ktos mowi, ze jako pierwsze bufu zwiewało z atlasu to sie myli ;]
http://evemaps.dotlan.net/alliance/284278305/corporations
co prawda nie jako ostatnie ale wiecie nie można przesiadywać cały czas w kostnicy bo sie nieprzyjemnie robi ;)
czas atlasu wspominam jako the best
szkoda tylko, ze jedna osoba mi mowi, ze przebywanie w ally w null jest tylko po to aby "Jeb** iski" z anomalek ^^
a bufu tez od czegos zaczynalo nie ? :D
PS:
Dark kiedy sie pojawiasz w eso z assetsami ? :} " nie badz pipa nie gryziemy"
dostaniesz na wstępie nawet medal za podjęcie sie próby ztrolloania yurioniego
Nitefish:
--- Cytat: mpp w Czerwiec 04, 2011, 10:51:06 ---szkoda tylko, ze jedna osoba mi mowi, ze przebywanie w ally w null jest tylko po to aby "Jeb** iski" z anomalek ^^
a bufu tez od czegos zaczynalo nie ? :D
--- Koniec cytatu ---
Imho chodzi o to, że patrząc po mapie to jest tyle nap landów (poza terenem obecnej wojny), że musisz latać na wyprawę żeby kogoś spotkać do bicia. W Atlasie mieliśmy blisko rusków i to było fajne.
--- Cytat: mpp w Czerwiec 04, 2011, 10:51:06 ---PS:
Dark kiedy sie pojawiasz w eso z assetsami ? :} " nie badz pipa nie gryziemy"
dostaniesz na wstępie nawet medal za podjęcie sie próby ztrolloania yurioniego
--- Koniec cytatu ---
Dark nie przejmuj się, wszystko będziesz miał ;)
Yurioni:
chcial bym zauwazyc, ze BUFU istnialo juz przed atlasem anomalkami i innym szitem, i to sporo dluzej...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej