Śmietnisko > Flamewar
Assetsy Darka i BUFU (Odp: [Polityka] Północny wschód czyli
SokoleOko:
--- Cytat: Platfusek w Czerwiec 03, 2011, 15:28:55 ---Owszem, bufu jest znane z tego że spiernicza jako pierwsze (tak było za molla i delve, atlasu i teraz)
--- Koniec cytatu ---
BUFU zwiewało pierwsze po upadku BoB-a? Chyba żartujesz... I niby skąd zwiali "teraz"? Z Cartelu? :D
Yurioni:
parafrazujac filmik krolikow "nikt nie walczy, wszyscy spierdalaja!"
ps
bo rybci skasowali posta, platfusek ty niezaostrzony fallusie...
Qreg:
--- Cytat: Platfusek w Czerwiec 03, 2011, 15:28:55 ---Owszem, bufu jest znane z tego że spiernicza jako pierwsze (tak było za molla i delve, atlasu i teraz), ja bym na waszym miejscu nie robił z tego argumentu kto jest ponad kim.
--- Koniec cytatu ---
Obejrzyj KB BuFu po upadku BoBa i zobaczysz jak spieprzylismy z Delve ;>
Nitefish:
Nie wiem co się stało z moim postem, który tu nie tak dawno był (chyba) i go nie ma, ale jeśli to coś z moją przeglądarką to napiszę jeszcze raz.
Platfusek - podpisujesz się tu jakimś 1 osobowym korpem i nigdy nie widzianym nickiem w grze. Jak byś miał jaja to nie pisałbyś takich bzdur incognito. Lecz jak to mówią - gdyby babcia miała wąsy...
W dupie byłeś g... wiesz.
Venzon 2003:
--- Cytat: Platfusek w Czerwiec 03, 2011, 15:28:55 ---Owszem, bufu jest znane z tego że spiernicza jako pierwsze (tak było za molla i delve, atlasu i teraz), ja bym na waszym miejscu nie robił z tego argumentu kto jest ponad kim.
--- Koniec cytatu ---
kolejny hipokryta, ktory powtarza jakies puste frazesy lol
akurat bufu byla jedna z ostatnich korporacji, ktore opuscily atlas...
z samego GBC odeszlismy ostatni - gasilismy swiatlo kiedy reszta juz byla w empire
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej