Eve Online > Dyskusje ogólne

CSM a polska społeczność

<< < (3/13) > >>

Xarthias:
Nie ma mowy, nigdzie nie startuję, nie mam na to niestety czasu. Może znajdę go odrobinę na Eve Agents, ale też nie wiem jak to będzie.
Nie wiem o co chodzi z tą zależnością GM, a lokalizacja. Kiedyś było to uzależnione po prostu od liczby subskrypcji z danego kraju. I z tego co wiem, francuzi, mimo że lokalizacji nie mają, to swoich GMów mają (mieli?). Szczerze mówiąc nie interesowałem się tym za bardzo.

Doom:
Czemu polski GM tylko z lokalizacją? Bo taka jest polityka ccp i nie odstąpia od niej bo by mieli z lekka piklo w temacie "oni dostali gm'a my też chcemy"
Czemu jest to warte milion zielonych podsumował sneer - lokalizacja to nie tylko tłumacz, ale jeszcze czarnuch który to potem wszystko powkleja gdzie trzeba i nie spierdoli czegoś tak że będą musieli backup stawiać w trybie awaryjnym

Xart brakiem czasu to sie nie wymigasz :P

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Maj 31, 2011, 13:34:51 --- Bo taka jest polityka ccp i nie odstąpia od niej bo by mieli z lekka piklo w temacie "oni dostali gm'a my też chcemy"

--- Koniec cytatu ---
No to blizzard ma w pompie te placze ;)

Xarthias:
Wymigam się wymigam.
Ostatnio nie mam czasu wejść, skilla zmienić (2 tygodnie bez skillowania :P), a Ty mi tu o jakimś CSM :P
Mam kupę roboty, na stare lata zachciało mi się kolejnego mgra robić, nie mam czasu.

Doom:
Blizard wyrobil sobie na tyle renomę pierwszym diablo i paroma tytułami z tamtego czasu, że może pozwolic sobie na odgrzewanie starych pomyslów, olanie tej części działu rozwoju które wymyśla faktycznie nowe rzeczy, oraz malych grupek graczy ktorzy mają problem z angielskim. Tyle w temacie Blizarda. Bo przypominam topik jest o CSM, kolejne wyskoki fanow wow i ich świetne "a w wow... ' ktore widziałem w tym tygodniu w innych topikach pójdą na odstrzał razem z autorem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej