Eve Online > Dyskusje ogólne
Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]
Sheratos:
Generalnie to juz nie raz doszlismy do wnioski ze drf chce moon goo z technetium ktorych jest tam podobno 300+ w calym guristas space. Dlatego chca te tereny bo jezeli ich celem jest powiekszenie swoich dzialalnosci RMT to nic lepszego nie ma w grze ;)
Rabbitofdoom:
Technetium technetem ale tutaj ewidentnie widac ze atakujacym nie chodzi tylko o moony ale o doprowadzenie do Failcascade wszystkich sojuszy wchodzacych w sklad NC.
SokoleOko:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Maj 31, 2011, 09:11:15 ---Technetium technetem ale tutaj ewidentnie widac ze atakujacym nie chodzi tylko o moony ale o doprowadzenie do Failcascade wszystkich sojuszy wchodzacych w sklad NC.
--- Koniec cytatu ---
Czy możesz mi powiedzieć co dokładnie jest dla Ciebie ewidentne?
Bo ja co drugie CTA spędzam na strzelaniu w POS-y kopiące moony.
HammerSnake:
a ile kopie taki jeden moon b miesięcznie?
sc0rp:
Imo to posredni efekt tej wojny z tym, ze po nerfie anomalek na misjach l4 zarabia sie isk/h podobnie jesli ktos ma takiego farta do eskalacji i frakcyjnych spawnow jak ja. Mnie nadal zastanawia co beda szare grunty robic z PL, Raiden. i ncDOT/ev0ke jak Rosjanie wygraja wojne i jak sie odnajda w Serenity ver.2.0 :]r
tbh na tej wojnie jesli wygraja ja Rosjanie to najbardziej zyskaja rentierzy to ich "wet dream" jest NAP land. A pomyslec, ze na tych ktorzy wedlug pr0 pvperow sa na samym dole "lancucha pokarmowego" eve robia Ci co uwazaja ze sa na szczycie (pr0 pvperzy).
--- Cytat: SokoleOko w Maj 31, 2011, 09:31:03 ---Bo ja co drugie CTA spędzam na strzelaniu w POS-y kopiące moony.
--- Koniec cytatu ---
Ech Sokoleoko a jeszcze kilka miesiecy temu mowiles ze masz w d.... caly sovwar, strzelanie do posow i dlatego poszedles do PBN zeby tego nie robic, czyzbys zatesknil za pvpos?
--- Cytat: HammerSnake w Maj 31, 2011, 09:40:23 ---a ile kopie taki jeden moon b miesięcznie?
--- Koniec cytatu ---
w surowej postaci (bez reakcji) bez kosztow posa i ludzika do obslugi jakies 6b
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej