Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
CartelDOT - co to właściwie było?
[FNA] Chce Racic:
--- Cytat: Zsur1aM w Kwiecień 26, 2017, 13:10:27 ---Szczerze nie potrafię sobie przypomnieć żadnego ally/korpa na poziomie (pod względem pvp - oceniając całokształt grupy) który łączyłby te dwie grupy graczy tj. kerbirów (w mojej definicji którzy zajmują się tylko i wyłącznie trzepaniem ISK'ów i ewentualnie pospolitym ruszeniem)i pvperów, po prostu jedni drugich do niczego nie potrzebują, a nawet wręcz przeszkadzają.
--- Koniec cytatu ---
słyszałeś o czymś takim jak intel? bez kerbirni siedzących w systemie go nie masz.
słyszałeś o czymś takim jak jump bridge?
niektórym starczy bycie pospolitym piraciną i faktycznie - piraci i kerbiry się nigdy nie dogadają.
alians to połaczenie pvperów i kerbirów - piraci nigdy czegoś takiego nie stworzą.
[BU FU] Karas:
Mikker, nie, na pewno nie jestesmy BUFU 2.0, predzej 0,2: ]
Jestesmy jedynie sieniem dawnej swietnosci, raz lepiej raz gorzej, ale staramy sie nie odchodzic od dobrych tradycji. Prawda jest, ze opy Thera bois faktycznie sa jak Isen* napisal, seal clubbing. tylko ze w bialych rekawiczkach. Lub jak to ostatnio starshitcommander okreslil, pond goldfish clubbing.Thera bois, to nie jest jedna organizacja. To jest banda indywidualnych grupek, ktore dla tlustego killa potrafia sie skrzyknac i przyleciec do 1 systemu w podobnych statkach. ALE mimo ze w 1 flocie, to nadal nigdy nie masz pewnosci kto co zrobi, Na szczescie nasza aktywnosc nie konczy sie na Thera OPach. Raczej staramy sie cos latac wlasnymi silami, ale za malo jest nas aby wydac komus normalna bitwe, wiec pozostaje tylko kite. CO pewnie tez zniecheca obroncow. bo bardzo ciezko sie lapie rakowa flote kitujaca.
sneer:
--- Cytat: Zsur1aM w Kwiecień 26, 2017, 13:10:27 ---
Szczerze nie potrafię sobie przypomnieć żadnego ally/korpa na poziomie (pod względem pvp - oceniając całokształt grupy) który łączyłby te dwie grupy graczy tj. kerbirów (w mojej definicji którzy zajmują się tylko i wyłącznie trzepaniem ISK'ów i ewentualnie pospolitym ruszeniem)i pvperów, po prostu jedni drugich do niczego nie potrzebują, a nawet wręcz przeszkadzają.
--- Koniec cytatu ---
a ja coś takiego widziałem choć to odpowiednik jednorożca w eve
tyle ze bylo to wymuszone nietypowymi okolicznosciami
IRON w dawnym dronkowie - sprzed czasów bounty na dronki -lata na oko 2006-2008- kiedy dronkowo alloyami/minsami sypalo
zeby miec jakikolwiek pozytek z tamtych terenów trzeba bylo miec infrastrukture przemyslowa na miejscu ( producentów a nie bezmyslnych trzepaczy anomalek )
byly to tez czasy najwiekszej potęgi IRONa w historii który kiedys na połnocy mial swoja renomę
bajka się skonczyla kiedy w wyniku której juz wojny pvp pociagnelo do swiezo odbitego deklein zostawiajac przemysl w dronkowie
skonczylo sie fatalnie bo najazdem równoczesnym na deklein ( chyba greater bob coalition) i ruskich na dronkowo
ze wzgledow politycznych dronkowo nie bylo bronione i upadlo w ciszy
deklein upadl pozniej po epickich bojach ale pociagnal za soba na dno reszte
IRON po tej wojnie rozpadl sie i juz nigdy nie zblizyl do swojej swietnosci
[WILD5] Gagat:
A może jeśli są chętni to spróbujmy znów coś stworzyc. Tzn na zasadzie, wezmy się i zrobcie to :)
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Xeyo:
--- Cytat: Gagat ---A może jeśli są chętni to spróbujmy znów coś stworzyc. Tzn na zasadzie, wezmy się i zrobcie to :)
--- Koniec cytatu ---
+1
Nie dziwie sie, ze malo kto chce byc w c0ven 2.0
Ale ze nikt nie chce wypelnic luki po nich czyms fajnieszym, to juz troche dziwne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej