Eve Online > PVE

[PVE] COERCER

<< < (2/3) > >>

Doom:
neutralizer lub vampir - jedno kazuje cap, drugie kradnie. Efekt graficzny ten sam a w przypadku npc ograniczenia vampirów na graczy nie maja wpływu, więc ciężko stwierdzic. Tak jak pisałem kupą mości Panie

Dagorian:
A jednak chciałbym sam obić to bydle. Dzisiaj doskiluje Mallera,  już czeka w hangarze , a jak wyposażyć  ten okręt aby dać rade zdjąć tego pirata?

NeX:
Coercer, to zły wybór na "Dagana" przy braku doświadczenia z grą. Destroyer mocno zbiera DPS i bez skili ma problem z wytankowaniem wystarczająco długo (inna sprawa, że jak ktoś wie jak się z nim obyć, to sobie da radę).

Dwa sposoby na 14 dniowym koncie, to:

1.) Matarska fregata Rifter, lub Amarrski Punisher na Autocannonach, orbita na minimum <500-1500, rozstrzelać i zebrać loot.
2.) Dowolny cruz. Jeśli spadnie, to tylko przez głupotę, jeśli nie zestrzeli Dagana, to sprawdź dwa razy, czy masz amunicję, czy to amunicja na pewno do Twojej broni i czy ty cholera masz w ogóle jakąś broń :P

Asag:
Mi Dagana udało się ubić solo dopiero Arbitratorem i to dopiero za trzecim podejściem. Nie jestem pewien ale on ma chyba resy na EM i ja chyba coś z amunicją i rakietami kombinowałem (bo używałem artylerii). Destroyerem na niego przy niskich skillach nie polecam. Masz w ogóle na tyle capa żeby tyle laserów udźwignąć? Mi zawsze go brakowało dlatego odpuściłem Coercera.

observer:
Jak zaczynałem grać też pytałem o Coercera, najczęściej w odpowiedzi słyszałem że nadaje się tylko do zbierania wraków. Jak podpowiadali, tak zrobiłem:

[Coercer, zlomiarka]
Expanded Cargohold I
Expanded Cargohold I
Expanded Cargohold I
Expanded Cargohold I

Y-S8 Hydrocarbon I Afterburners

Salvager I
Salvager I
Small Tractor Beam I
Small Tractor Beam I
Small Tractor Beam I
Small Tractor Beam I
[empty high slot]
[empty high slot]

[empty rig slot]
[empty rig slot]
[empty rig slot]

Zwrócił się bardzo szybko i jeszcze zarobił bez problemu 35kk na Noctisa. Od misji l2 warto latać po to co zostaje z krzyżyków, a Coercer dzięki pojemności ładowni idealnie się do tego nadaje. Do strzelania kup lepiej jakiegoś cruza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej