Eve Online > PVE

[PVE] COERCER

<< < (3/3)

Asag:
Mam właściwie identyczny z tym że 3 salvagery  ;D

Ale pojemność słabawa trzeba na noctisa się przesiąść.

GyrosHunter:
Ja powiem tak.
Latam Coercerem i oprócz kilku działek, mam Salvagera I. Raz Coercera straciłem, ale potem zbieranie złomu po ratach zwróciło mi go po dwóch godzinach na misjach lvl 1, nie mówiąc o tym, że miałem platynowe.
Ale moje pytanko do fitów. W drugim poście kolega proponuje 8x Dual Light Beam Laser. Ja mam na pokładzie Medium Beam Laser I i patrzę teraz na ich współczynniki i zastanawiam się. Który jest lepszy? Medium ma większy zasięg, większy dmg modifier. Czy jest w czymś gorszy, a nie potrafię tego dostrzec (poza tym, że zabiera dwa razy więcej energii)?
Tak, jestem noobem na trialu.

Doom:
Gorszy jest właśnie w tym że na słabych skilach ciężko zafitować pełen rack 8 dział, a generalnie znacznie efektywniej lata sie na zunifikowanym uzbrojeniu, ponadto cap stabel do utrzymania jest też trudniejszy na początku

GyrosHunter:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 20, 2011, 15:38:26 ---cap stabel

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, co to stabel. Chyba że miało być stable, to wtedy też nie wiem :/.

A co do działek, to pomijając ten pobór energii, chciałem po prostu zapytać, które lepsze, nie kumam wciąż, które parametry są najważniejsze, by ocenić jakość działek.

observer:
Cap stable oznacza, że możesz powłanczać wszystko co tylko się da, a i tak prądu Ci nie braknie. Łatwo to sprawdzić, bo w oknienku fitowania, masz z prawej u góry stan capacitora, pomarańczowe kropki i zielony napis stable oznacza ze masz prądu w nadmiarze, czerwone cyfry to minuty lub sekundy oznaczające jak długo wyczerpie się capacitor z pełnego do 0 po włączeniu wszystkiego. Jak będziesz sprawdzał swój fit, nie zapomnij zamontować szkiełek do laserów, szkła laserów mają to do siebie, że różnią się zasięgiem, zadawanym dmg i poborem prądu. Najmocniejsze szkła, to duży pobór prądu i mały zasięg, najsłabsze - duży zasięg i mały pobór prądu.
Najlepsze są te działka, których da się najwięcej upchnąć, przy najmocniejszych beam zwykle brakuje power grida, a komplet słabszych zwykle ma troche większy dps, niż te mocne bez 1 szt. Odpal EFT, zaimportuj postać i kombinuj co się zmieści. Tak ogólnie dla Amarra best of the best są pulsy t2 ze szkiełkami scorch.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej