Eve Online > Incursions

Incursion 1.5

<< < (9/19) > >>

Jonas:
A podpowiem Ci Widget, jest znacznie więcej błędów merytorycznych niż tylko ten z nowymi agentami w Motsu, który tak ekspresowo poprawiłeś. Przestudiuj to jednak dokładniej.

Syntion:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 17, 2011, 09:57:01 ---A podpowiem Ci Widget, jest znacznie więcej błędów merytorycznych niż tylko ten z nowymi agentami w Motsu, który tak ekspresowo poprawiłeś. Przestudiuj to jednak dokładniej.

--- Koniec cytatu ---

Jonas a nie chciales juz pisac swoich nowych artykulow o "patchnotsach"? Po co wprowadzac naszych polskich kolegow ze spolecznosci eve w blad a propos nadchodzacych zmian skoro mozna tego uniknac? Chyba, ze nie zaproponowali Ci kontynuacji pisania artykulow tam na stronie?  :(

Xarthias:
Centrala też jest zawsze otwarta na współpracę. 8) ;)

Orli1983:
no to LPki potanieja ostro ;/  druga sprawa ze ludzie zaczna teraz wiecej misji robic w 0.5 i tam powstana teraz misyjne huby- zamiast motsu np. Choc to zalezy czy w takim 0.5 bedzie wystarczajaca liczba agentow by np wziac misje od kilku na raz... generalnie zmiana mi sie nie podoboa bo mam w uj LP. 

jedyny plus to ze odzyskam SP ze skili robionych pod misje ( connection itp) ktore bede mogl wsadzic gdzis indziej.

sc0rp:

--- Cytat: Orli1983 w Maj 17, 2011, 10:23:49 --- generalnie zmiana mi sie nie podoboa bo mam w uj LP. 

--- Koniec cytatu ---

buuu ciekawe na ile potanieja LP, bo ja mialem "skitrane" 2 mln LP do galente - tak na czarna godzine jak by wszystkie wallety wyschy :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej