Eve Online > Incursions

Incursion 1.5

<< < (4/19) > >>

Siri Irme:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 16, 2011, 14:32:18 ---Nie przesadzaj.
--- Koniec cytatu ---

W sumie, to i nawet Ci robiący anomalki mają łatwiej. Wpadają do systemu, skanują, i jeżeli jest mniej jak 5 anomalek lecą dalej  ;) Szybko i bezproblemowo.

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 16, 2011, 14:23:06 ---Nie do końca - trzeba będzie przecież "odrobić" ten nowy skill (dadzą booka do hangaru).

Jeśli nowy skill będzie miał ten sam mnożnik co stare (ja mam wbite bodaj trzy), to "odzyskam" 2/3 SP.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Accompanying the changes to Agent Divisions, seven ‘Connection’ skills will be removed. The skill books of the old connection skills will be replaced with their new equivalents which are listed below. Players who have the old skills already trained will have those skills removed and receive replacement skillbooks in the hangar of their home station and have the skillpoints reimbursed.
Bureaucratic Connections and Financial Connections will be replaced with Distribution Connections.
High Tech Connections, Military Connections and Political Connections will be replaced with Security Connections.
Labor and Trade Connections will be replaced with Mining Connections.
--- Koniec cytatu ---
Jedyna różnica to będzie jeśli nowe będą miały inny mnożnik. Ja miałem wbite 4 z czego z 1 nowego będę mógł zrezygnować (ciekawe ile nowe książki będą kosztować), ale ważniejsze jest jaki bonus dadzą nowe skille - każdy z działów podlegał wpływom 2 skilli, teraz będzie jednego.

Venzon 2003:

--- Cytat: Belm Starr w Maj 16, 2011, 13:55:43 ---Ceny frakcji z LP shopów lecą na ryj w 3, 2, 1.....

--- Koniec cytatu ---

Zalezy jakich frakcji
Np w venal (frakcja guristas) ta zmiana nie wnosi duzo poniewaz tam 90% agentow lv4 jest w 2 systemach K3 i N5, ktore sa w pelni kontrolowane przez 2 sojusze.
W takim curse natomiast usuniecie quality z agentow na pewno jeszcze bardziej zbije ceny dramieli i cynabali.
Generalnie wszystko zalezy od rozkladu agentow danej frakcji i konfiguracji stacji w regionie.
Powyzszy wywod dotyczy tylko npc 0.0

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Maj 16, 2011, 15:00:08 --- ważniejsze jest jaki bonus dadzą nowe skille - każdy z działów podlegał wpływom 2 skilli, teraz będzie jednego.

--- Koniec cytatu ---

Nowy skill ma dawać tyle samo co dwa poprzednie - przynajmniej tak mówili ludzie, którzy bawili się tym na SiSi.

--- Cytat: Venzon 2003 w Maj 16, 2011, 15:00:41 ---W takim curse natomiast usuniecie quality z agentow na pewno jeszcze bardziej zbije ceny dramieli i cynabali.

--- Koniec cytatu ---

W Curse miałeś dotąd 12 agentów L4Q20 oraz po jednym Q18, Q16 i Q-18. Zatem, po patchu przybędzie jeden dobry agent (w Litom), zmiana z Q16/18 na Q20 szału nie robi (co testowaliśmy podczas przeprowadzki z D87 do GJ0)

Goomich:

--- Cytat: Belm Starr w Maj 16, 2011, 13:55:43 ---Ceny frakcji z LP shopów lecą na ryj w 3, 2, 1.....

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej