Eve Online > Incursions
Incursion 1.5
Siri Irme:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 16, 2011, 14:15:31 ---Zmiana skanera - koniec obligatoryjnego core probe launchera na shipach do łapania failbearów. Będzie nawet trochę lepiej, bo będziemy po prostu wskakiwać do systemu z anomalkami i po 10 sekundach mamy wynik.
--- Koniec cytatu ---
Dla polujących lepiej, ale dla ofiar gorzej. Myślałem, że CCP będzie raczej wyrównywało szanse a tak, zrobiło spory ukłon w stronę pvperów. Pewno ujednolicili tych agentów dla otarcia łez ;)
Doom:
--- Cytuj ---najbardziej uderzy w JFy i carriery. To teraz pytanie jak sie dostac capslem w cynojamowany system.
--- Koniec cytatu ---
Wyłaczyć jamer / przywieźć prefabrykowanego i poskładać?
--- Cytat: hctob w Maj 16, 2011, 14:25:35 ---Dla polujących lepiej, ale dla ofiar gorzej. Myślałem, że CCP będzie raczej wyrównywało szanse a tak, zrobiło spory ukłon w stronę pvperów. Pewno ujednolicili tych agentów dla otarcia łez ;)
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem to pokazanie środkowego palca debilom którzy nie czytają intela i ignorują ze coś nie blue wskoczyło do systemu
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Maj 16, 2011, 14:25:49 ---Wyłaczyć jamer / przywieźć prefabrykowanego i poskładać?
--- Koniec cytatu ---
Juz to widze ja morsus mihi czy razor wylaczaja cynojamma na koncu swiata bo ktos chce eskalacje zrobic ;) zejdz na ziemie.
Doom:
Mam sie zniżyć do poziomu dasta? No fucking way :P
A ty nie płacz tylko sobie przywieź do bazy eskalacyjnego tengu, albo zmień ally i dorób sie stanowiska które pozwoli Ci szachrować jamerami ;)
SokoleOko:
--- Cytat: hctob w Maj 16, 2011, 14:25:35 ---Dla polujących lepiej, ale dla ofiar gorzej. Myślałem, że CCP będzie raczej wyrównywało szanse a tak, zrobiło spory ukłon w stronę pvperów. Pewno ujednolicili tych agentów dla otarcia łez ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzaj.
Po pierwsze, jak masz w systemie 10+ Sanctumów i Heavenów łącznie, a nie masz możliwości określenia kierunku, to złapać coś naprawdę nie jest prosto. Niedawny nerf anomalek był też nerfem polowania na kerbirów.
Obecna zmiana z punktu widzenia PvPera oznacza tylko tyle, że znów da się latać solo - bo przykładowo obecnie możesz polecieć Vagabondem albo z cloakiem (do przebijania się przez kampy - ale wtedy nie masz jak skanować)), albo core probe launcherem (złapiesz kerbira, ale zginiesz na kampie), ale nie z oboma modułami na raz. Teraz wracamy z grubsza do takiego balansu, jak był, gdy raciło się na beltach. Zamiast "drake on scan, warping to lucky belt!", będzie "drake on scan, warping to lucky Sanctum" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej