Śmietnisko > Off Topic

Sprzeciw wobec planowanych zmian w Ustawie o Broni i Amunicji

<< < (7/20) > >>

Racjel:

--- Cytat: sneer w Maj 11, 2011, 16:49:06 ---p.s. po chwili przemyslenia ....
jeśli // widziałem tego trochę // ktoś czuje potrzebę noszenia noża
np. czuje się lepiej / bezpieczniej / whatever ....
to takie defekty psyche da się naprawić
noszenie majchra nie koniecznie jest w takiej sytuacji najlepszym pomysłem
90% męskiej populacji nie potrafi w zęby dać nie przewracając się a noży im się zachciewa

--- Koniec cytatu ---
Niby tak, ja tam nie noszę noża/kosy ale uważam i tak że to poroniony pomysł...

Brakuje im pomysłów na nowe ustawy czy co

Qreg:
Przeciez wiadomo ze chodzi o pozbycie sie kiboli z ich maczetami itp. W krk np od pewnego czasu po ustawkach trafiaja do szpitali ludzie z ranami rąbanymi... a w chwili obecnej jak policja złapie kolesia z maczeta do przedzierania sie przez dzungle w srodku miasta to nic mu nie moga zrobic... a nie mowicie mi ze to normalne ze chodzi sie po miescie w takim sprzetem. W lesie na survivalu przeciez nikt z 'władzy' nie bedzie scigał ludzi ze maja duze kosy ze sobą...

Gaunt:
to jest bezsensowne. Jakby niby kibole nosiły koziki i niby by to zaostrzało. Wcale nie noszą maczet kuźwa.
a @up własnie mojego kolegę pociał ten pajac w krakowie z maczetą rok temu. Nic nie widać nic nie słychać pociał więcej ludzi.
Chyba na jakiś groszkach leci...

sc0rp:

--- Cytat: Platfusek w Maj 11, 2011, 16:09:09 ---Uczciwy zrównoważony człowiek nie potrzebuje noża do poruszania się czy egzystencji po za miejscem zamieszkania, chyba że ktoś jest myśliwym, ale taki wstępuje do związku łowieckiego

Nie żyjemy w średniowieczu

--- Koniec cytatu ---
i tu sie mylisz chyba ze za nienormalnych uwazasz:
- administratorow budynkow
- helpdesk (ludzi naprawiajy komputery ludziom w domach, jezdzacy po firmach do drukarek etc)
- elektrykow
- hydraulikow
- i wielu wielu innych ktorzy jezdza po firmach/domach wykonujac swoja prace i scyzoryk/noz jest im potrzebny do pracy.

[NF] Masa Huku:
A wmawia się młodym ludziom że nigdy nie żyli w socjalistycznym kraju  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej