Eve Online > Dyskusje ogólne

0.0 Fix?

<< < (2/81) > >>

Tooten:
DD jako guny XXL, jeden na tytka, rof/damage można modyfikować skillami, ale nic poniżej capsla nie strackuje. Piękne w swojej prostocie, ale ccp woli kombinować.

Doom:
A uzywa sie ich do strzelania poniżej cappsla? (pomijam patent na przełamanie spider tanka scimitarów :P )

Tooten:
W moim imaginary świecie nie. Titan is just a huge dick.

Goomich:
Tytan to taki mniej poręczny Portal Gun. Za jego pomocą robi się testy naukowe na obiektach testowych. Im obiekt testowy większy i droższy, tym więcej chętnych do testowania. Dla nauki.

Also: spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaace.

sc0rp:
Nie rozumiem waszego entuzjazmu cieszycie sie jak szczerbaty na mysl o sucharach.
Gdzie tu plusy bo ja ich nie widze po tym nerfie kerbiry sie nie zbiora na "wanna be pvp" bo nie beda mogli ich zlapac -> efekt mniej walk dla wanna be pvp. Kto na tym zyska chyba tylko "wanna be pvp" polujacy oczywiscie w 10ciu lub wiecej na samotnych pilotow podrozujacych gdzies po jakis sprzet.

Nim mnie sflameujecie ze jestem kerbir i sie nie znam to chetnie sie zaloze ze mam mniej raciarek w 0.0 od "wanna be pvp" bo mam dokladnie zero i nie liczac jednodniowego epizodu gdzie chcialem zarobic na ammo (nie mam zwyczaju sciagac z oszczednosci) to nie mialem raciarki w 0.0 od poczatku inwazji na geminate.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej