Eve Online > Dyskusje ogólne

0.0 Fix?

<< < (80/81) > >>

Doom:
W mojej propozycji nie było nic o stoczniach t2 w null. Chodziło mi o takie zawężenie górnictwa księżycowego co miałoby swoje uzasadnienie choćby w tym że skora każda rasa ma swój unikalny kompozyt używany tylko w ich t2 półproduktach to używa go prawdopodobnie dlatego że najłatwiej go im dorwać w swojej i okolicznej przestrzeni bez pierniczenia sie z ewentualny mi problemami typu embargo wprowadzone przez gnojków od których do tej pory to kupowali. A resztę maja dostępną z grubsza na podobnym poziomie co inni Co w tej chwili np tak nie wyglada bo technet skoncentrowany został na terenach piratów przypisanych caldari i galente a wedle np przedstawionego przez darka rozliczenia używany jest tylko w jednym kompozycie t2 co daje niby monopol tym dwóm frakcjom na sprzet t2...
Produkcja dalej może sobie być w hig no moze w low i nizej, ale kopanie moonów opłacaloby się na całej przestrzeni, a w Eve nie ma naszczęście siły która jest w stanie siąść z dupskim dosłownie na wszystkich 4 źródłach rasowych izotopów t2 i zostać tam na tak długo aby zmonopolizować rynek

sc0rp:
No wlasnie dlatego tech jest taki drogi bo jest uzywanny iirc do kazdej czesci t2 (A jesli do ktorejs nie jest to jest nielicznym nie zbyt popularnym wyjatkiem) od gremlin rage rocket do vargura.

Dormio:
A ja uważam, że każdy Moon powinien mieć KAŻDY rodzaj moon ore. Jedynie powinny różnić się ilością. Oczywiście wówczas można przy okazji poprawić stary błąd, że tylko jedno wiertło może obrabiać jeden typ rudy. Oczywiście wariacja pomiędzy poszczególnymi księżycami jak najbardziej np. uzależniona od sec systemu - im niższy tym więcej rudy, albo od stopnia rozwoju systemu. Rynek się w miarę szybko ustabilizuje, a będzie znacznie trudniej tworzyć monopol.

Qreg:
No system wydobywac moon goo wzorowany na PI to by mogło miec sens. Moon harvester mogłby działac jak command center na planecie i przez niego wybierałbys co ma zbierac, moze tylko nie tak czeste klikanie jak w PI, zeby moznabyło ustawic na stałe (az do zmiany przez uzytkownika) wydobycie ;)

amra:

--- Cytat: Qreg w Sierpień 17, 2011, 13:27:27 ---No system wydobywac moon goo wzorowany na PI to by mogło miec sens. Moon harvester mogłby działac jak command center na planecie i przez niego wybierałbys co ma zbierac, moze tylko nie tak czeste klikanie jak w PI, zeby moznabyło ustawic na stałe (az do zmiany przez uzytkownika) wydobycie ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie zgadzam sie. Powinien to byc Hulk z "Moon mining laser T2" i jazda. Cos co wymaga wysilku, a nie robi sie samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej