Eve Online > Dyskusje ogólne
0.0 Fix?
Goomich:
Inne formacje używałem tylko dwa razy: pierwszy i ostatni. :P
Wall jest prosty, szybko się składa, całkiem ładnie skręca, bardzo szybko daje duży wygar.
Inne (z clawem na czele) to jakieś pipidółki.
--- Cytat: Dormio w Maj 24, 2011, 14:23:12 ---Podobne ograniczenia już masz w EVE. Więcej niż zadana ilość celów nie jesteś w stanie namierzyć, a jakoś ciężko mi uwierzyć, że to problem mocy obliczeniowej CPU danego statku
--- Koniec cytatu ---
Znaczy, chcesz dać statkom atrybut maksymalna liczba statków, które mogą do niego strzelać w jednym czasie?
Dormio:
Ja jeszcze dość często używałem sfery, ale to zależało bezpośrednio od sytuacji taktycznej w jakiej znalazła się dana eskadra (np. jeden/wiele celów).
Goomich:
--- Cytat: Dormio w Maj 24, 2011, 14:43:25 ---Ja jeszcze dość często używałem sfery, ale to zależało bezpośrednio od sytuacji taktycznej w jakiej znalazła się dana eskadra (np. jeden/wiele celów).
--- Koniec cytatu ---
Sfery używałem salvage korwetami na cloakującym statku.
Ta duża sfera z fregat ionowych wokół jakiegoś gejta, czy czegoś, pod koniec gry... cała walczyła w mojej flocie w ostatnich misjach. :D
Dormio:
--- Cytat: Mona X w Maj 24, 2011, 14:48:29 ---Sfery używałem salvage korwetami na cloakującym statku.
Ta duża sfera z fregat ionowych wokół jakiegoś gejta, czy czegoś, pod koniec gry... cała walczyła w mojej flocie w ostatnich misjach. :D
--- Koniec cytatu ---
Protoplasta bloba ? ;)
Vidar Snipes:
CCP mówiło, jak chce rozwiązać pilotowanie shipów w tych formacjach? Wygląda na to, że albo FC kontroluje statek, a reszta automatycznie za nim podąża, albo piloci dostają znacznik, do którego sami mają dolecieć. Jeśli to pierwsze, to wygląda na to, że latanie w blobie będzie wymagało jeszcze mniejszego 'wkładu własnego' niż teraz. No, ale może ludzie tak lubią, nie wiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej