Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (18/66) > >>

Nitefish:
Dzięki Wam (taśmy prawdy) dowiedziałem się, że bocimy wraz z królikami u rolków. Innymi słowy, znowu nikt mi nic nie powiedział, tylko sami kasę robią.... :(

--- Cytat: Kira Korpii w Maj 09, 2011, 15:40:58 ---proponuje zaczac polemizowac nt. zajebistosci pbn gdy TWOJ korp osiagnie taki poziom na bclinicu, ok?

--- Koniec cytatu ---

Statsy na BC nic nie znaczą, a często budują fałszywe pojęcie o korpie.

Kombat:
Dobra ale Panie i Panowie zrozumcie

Na początku jest garnek
Później jest korporacja
Dopiero później jest sojusz

Taki mam system wartości i na tym sie po prostu skupiam.

Yurioni:

--- Cytat: Kombat w Maj 09, 2011, 15:47:44 ---Dobra ale Panie i Panowie zrozumcie

Na początku jest garnek
Później jest korporacja
Dopiero później jest sojusz

Taki mam system wartości i na tym sie po prostu skupiam.

--- Koniec cytatu ---
ale czego ty nie rozumiesz Garnek?!

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Xeovar ---3. Powód wyjścia 3: ludzie z dupy bez killi nie mają nic do gadania
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=corp_detail&crp_id=8302&view=pilot_kills

Osoby powyżej 1000 killi:
1. Vojtonus   2228 - Jedyny w LFN
2. Nuberiada   1991 - IDEA
3. Skeer Ollani   1926 - VIDE
4. Xqpvqsvs Qr'atyuqink   1755 - AAA
5. Ramdeon   1394 - LFN (ale słyszałem że zostaje w C0ven)
6. Jan Morgenstern   1369 - VIDE
7. BlackLamb   1267 - IDEA
8. Jonas DaVerde   1233 - IDEA
9. Jessica Evening   1226 - AAA
10. Val Heru   1038 - PBN
11. zjjacek      1020 - BUFU (chyba wrócił do LFN ale nie wiem czy nadal gra i czy to nadal ta sama osoba).

Chyba na tyle.

--- Koniec cytatu ---

Pominąłeś mnie, gdybyś zapomniał moja poprzednia postać to GallWidget, obecna Sayid999. Może mało ostatnio latam, ale zrobiłem ponad 1k real killi a ogólnie ponad 2k killi. Pominąłeś również Klime i kilku innych chłopaków, którzy odeszli do PBN lub TRI w związku z tym że w COVEN śmierdzi kupą. I pomimo moich usilnych starań żeby ich zatrzymać nie udało mi się to, bo pomimo sympatii do korpa woleli inne środowisko. Wrzucasz więc na listę osoby które odeszły wczoraj bądź przedwczoraj, które nie znają tematu i nie grają do 2-3 miesięcy a ich opinia jest bazowana na wypowiedzi 1 osoby, mianowicie Skeera Ollaniego, który ma do nas uraz po tym jak zabraliśmy mu do wszystkiego dostęp bo chciał przygarnąć korpowego tytana.

--- Cytat: Xeovar ---4. Brak FC LFNu bo im zabroniliśmy latać.

--- Koniec cytatu ---

Nasz FC korpowy zgłosił się do Jurka w sprawie roamów korpowych, żeby je dograć z sojuszowymi, dostał odpowiedź że to ma być wszystko ustalone tydzień czy 2 z góry bo on tak nie może. Po tym fakcie wszyscy nasi FC zostali usunięci z pionu FC.

--- Cytat: Xeovar ---Osobiście uważam, że problem rozpoczął się kiedy CEO LFN został Mr. Ozzy. Był to początek końca LFN - korpa PvP a początek korpa kerbirów. Od tamtego czasu, z LFN ludzie powoli uciekali a przyjmowani byli nowi, ludzie nie zainteresowani PvP tylko ISKami. Ludzie którzy tam są, nie mają wiele wspólnego z tym LFNem który dwa i pół roku temu powstał w ramach C0venu wyłaniając się z RAVE. Z mojej perspektywy to koniec wielu problemów, które mieliśmy ostatnio, jest to też spadek liczb (na pewno na papierze), choć patrząc na LFN ostatnimi czasu o to się za bardzo nie martwię.

--- Koniec cytatu ---

12:07:18 Xeo (sorki że nie usunąłem wcześniej)a ozzy to wredny kutas i kretacz, szkoda ze tego jeszcze nie widzisz

Jak myślisz, jak można pracować z kimś o kim ma się takie zdanie? Zdanie Xeo miałeś wyrobione już dawno i przez to tworzyłeś sam konflikty lub po prostu je olewałeś stojąc z boku (co można wywnioskować z Twojego wiecznie znudzonego głosu na TSie).

Co do zarzutów o PVP, wrzucam dla ciekawskich tabelkę-rozpiskę i zarazem rozliczenie korporacji robione przez nikogo innego jak samego Xeovara:

http://xeovar.net/eve/corp201104.png

Zrobiłem oczywiście kopię, żeby nagle nie zginęło :)

http://vulturis.eu/~widget/corp201104.png

Jak widać od początku roku w całym COVEN jest spadek aktywności. W styczniu byliśmy topkillerem, w lutym i marcu na 2 miejscu a w kwietniu pomimo tendencyjnemu spadkowi aktywności na PVP byliśmy topkillerami i jedyną korporacją ze zwyżką killi.

(Liczba po lewej stronie to rok i miesiąc)

<IRONIA> (wolę dodać dla pewności)
Aha, i na sam koniec chciałbym dodać, że Ozzy mi płaci co miesiąc 2k PLN netto (czyli na łape jak ktoś nie wie) żebym go bronił na forum i popierał go w korporacji. Dlatego nie interesuje mnie dobro korporacji którą sam założyłem 2,5 roku temu.
</IRONIA>

Kira Korpii:
zaaaaraz na tej liscie pilotow nicki znam.... tylko te korporacje chyba niedawno zostaly przemalowane... kiepski material do porownan.... to przeciez prawie sam lfn o.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej