Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (17/66) > >>

Nitefish:
No chłopaki, taśmy prawdy są zajebiste. Po prostu się już nie lubicie. Nie spodziewałem się, że tak popłyniecie, pewnie sansha zaraziła Was złem.

Yurioni:

--- Cytat: Nitefish w Maj 09, 2011, 15:21:07 ---No chłopaki, taśmy prawdy są zajebiste. Po prostu się już nie lubicie. Nie spodziewałem się, że tak popłyniecie, pewnie sansha zaraziła Was złem.

--- Koniec cytatu ---
ty ryba juz nic nie mow, przenies sie do lou seka i trzep misje l4 q18 dla CN :D
i moje 2 ulubione
"jestem oburzony, ze w tej grze sa boty" (nie chodzi o tresc ale sposob w jaki jest to powiedziane) ej czy wy rekrutujecie pod gimnazjami w malych miasteczkach i wsiach? :)
"nawet sie wykosztowalem, polowa mojego walleta poszlo na alfa bsa i z tego nic nie wyszlo, wiec powoli zaczynam sie zastanawiac: co dalej?" jpkm...

CATfrcomCheshire:
Pamietam, ze po odejsciu PBN mimo uszczuplenia sily militarnej aliansu wszyscy odczuli ulge, bo skonczyl sie wieczny ferment. Zrobilo sie normalniej, i to dawalo szanse na przyszlosc ze sojusz przetrwa, bo jednak atmosfera jest duzo wazniejsza niz sama tylko sila militarna i ilosc dredow. c0ven istnieje dalej, a co sie stalo z PBN kazdy widzi. Po odejsciu ZUO bylo podobnie, skonczyl sie pewien etap ktory owocowal niezadowoleniem i ciagla drama, tylko ze tutaj akurat nie bylo zadnych skutkow militarnych - c0ven istnieje dalej chudszy o kilka botow, qlko1 jest juz w KOZIE Z PIEKLA. Odejscie LFN witam ze smutkiem, bo nadal jest tam wielu dobrych pilotow i po prostu fajnych ludzi, ale uwazam ze jest to dobre rozwiazanie, dla obu stron, bo to co sie dzialo do tej pory bylo chore. Z kazdej sytuacji nalezy wyciagac wnioski i nauczki na przyszlosc, dla mnie jest to studium jak latwo mozna wykorzystac lojalnosc szeregowych membersow do przykrycia swoich niecnych sprawek, studium cynicznej manipulacji, populizmu i odkrecania kota ogonem. cytujac klasyka, GL & HF LFN  :-[

SokoleOko:
Czaczaros - FC?

R A N Y B O S K I E 

Kira Korpii:
To CAT:

http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=corp&name=Pink+Bunnies

okres po wyjsciu z c0ven bardzo milo wspominam, pierwsze miesiace na wolnosci i top pozycja wsrod calych aliansow, nie corpow, pod wzgledem aktywnosci, bitek, killi i funu.

troszke sie wypalil teren, ludzie, polaczenie w cartel spowodowalo nieco za duze liczby na czas w ktorym przyszlo latac, teraz jest przestoj

moze bedzie jeszcze lepiej, tylko to nie corp jest problemem, bo ludzie na tsie siedza ciagle, to raczej eve i WASZE przyczynianie sie do bocenia.

proponuje zaczac polemizowac nt. zajebistosci pbn gdy TWOJ korp osiagnie taki poziom na bclinicu, ok?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej