Śmietnisko > Flamewar
wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka
Khobba:
downloading, downloading
:gryzie paznokcie czekając aż popcorn dojrzeje w mikrofalówce:
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 09, 2011, 13:00:42 ---
Kto to jest LAmar? (sorry za ignorancje, odnioslem wrazenie ze to ktos zasluzony dla Covenu)
--- Koniec cytatu ---
To ta osoba o spokojnym, rozsadnym, uduchowionym glosie, ktora przylapana na boceniu oznajmila, ze to "w celach naukowych, dla dobra aliansu, a pozatym wszyscy boca" ;D
Xeovar:
--- Cytat: Kira Korpii w Maj 09, 2011, 12:59:18 ---pbn mowil to otwarcie ;p
--- Koniec cytatu ---
Porównanie zrobione przez Ozzegy LFNu do PBN akurat mnie rozwalilo.
Zwłaszcza w kontekście tekstów la mara o zakazie pierdolenia przez ludzi co nie latają na PvP.
Jedyne co LFN zrobiło podobnie jak PBN poza odejściem, to wzięcie dreadów (o które zrobili PBNowi niezłego flejma rok temu). Nawet im klasy nie starczyło żeby napisać posta o odejściu dla kogokolwiek. Mikker napisał i to szczerego.
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=corp_detail&crp_id=7052&view=pilot_kills
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=corp_detail&crp_id=8302&view=pilot_kills
Zwróccie uwagę na sekcję all-time.
A także na to że w LFN z osób powyżej 1000killi, w LFN jest jedna - Vojtonus..... reszta odeszła wcześniej albo została teraz w C0ven.
W tym korpie poza Widgetem i la marem, nie ma nikogo kto tworzył tę korporację. Z korpa PvP stali się korpem kerbirskim, jedyne o co chodzi to o ISKi i stąd rozjazd w oczekiwaniach i wymaganiach między sojuszem a LFNem.
To że Ozzy kręci lody tłumaczy czemu ludzie kiedyś związani z LFNem na całe życie, odchodzili sukcesywnie od kilku tygodniu do innych korpów w C0ven. "Nie będę swoim imieniem firmować czegoś z czym wstyd się już utożsamiać" cytat z jednej z tych osób.
W skrócie RIP LFN i krzyżyk na drogę nowemu LAMBF
Edit: wyjebałem kawałek gdzie mogłem się mylić, moje informacje nie były dokładne.
Xeovar:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Maj 09, 2011, 13:06:31 ---To była ironia co do szpiegowania wewnętrznego korporacji przez władze COVEN.
EDIT: Nagranie było wrzucone na forum korporacji LFN a nie na sojuszowym tak baj de łej. Dla pewności wykonałem telefon do Soobocza, nie udostępniał to nigdzie indziej.
--- Koniec cytatu ---
Link do tego nagrania został postnięty na czacie sojuszowym a potem na forum.
Nie wiem kto go wkleił, możecie zawsze skasować, ale kopie już są :)
[CBIRR] Soobocz:
Klamiesz Xeo. Nie udostepnialem na forum ally. Tylko i wyłącznie to nagranie znalazło się na forum LFN. I nigdzie wiecej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej