Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (4/66) > >>

Kira Korpii:
przestalem wlaczac TVN...i teraz slucham RM

sc0rp:
No prosze wyciekaja nagrania prywatnego zebrania owiec, no no no prawdziwe CSI.

Kto to jest LAmar? (sorry za ignorancje, odnioslem wrazenie ze to ktos zasluzony dla Covenu)

Xeovar:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 09, 2011, 12:54:31 ---@Xeovar no prosze C0ven szpieguje wlasne corpy. Bo afaik to nie jest publiczne nagranie.

Przy okazji mozna sie dowiedziec czemu PBN opuscil szeregi C0venu ;)

Ja mam pytanie czemu na Barbwire0 mowicie Garnek?

--- Koniec cytatu ---

Sobocz jest członkiem lfnu, on hostuje, link był na sojuszowym przed odejściem LFNu z ally, na początku nagrania są pozdrowienia dla wszystkich słuchających w tym C0venu - chyba publiczne nagranie, mmm ?

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Xeovar w Maj 09, 2011, 13:05:04 ---Sobocz jest członkiem lfnu, on hostuje, link był na sojuszowym przed odejściem LFNu z ally, na początku nagrania są pozdrowienia dla wszystkich słuchających w tym C0venu - chyba publiczne nagranie, mmm ?

--- Koniec cytatu ---

To była ironia co do szpiegowania wewnętrznego korporacji przez władze COVEN.

EDIT: Nagranie było wrzucone na forum korporacji LFN a nie na sojuszowym tak baj de łej. Dla pewności wykonałem telefon do Soobocza, nie udostępniał to nigdzie indziej.

akira akawa:

--- Cytat: Syntion w Maj 09, 2011, 13:00:47 ---XEO to jak to jest z tymi botami w c0venie ale poza c0venem? hehehe ... gratuluje co za LOLe rzadza teraz w tym aliansie omg.
Garnek roxzzz :)

--- Koniec cytatu ---

Prawda jest taka  z mojego punktu widzenia, że to raczej LOLE  _chciały_ rządzić - posłuchaj tego nagrania - ile tam urażonych ambicji ile  rozbuchanego ego (la mar płaczący bo mu ktoś ske zdjął itd..)- jakiś nikt pt alienforce(apa) , który został vice ceo LFN'u po jakis 2 miesiącach który opisuje rzeczywistość, goście typu garnek który jasno mówi że najpierw jego garnek potem moze korp a potem sojusz i on tylko do krzyżyków chce strzelać , opowieści że lfn odchodzi z tych samych powodów co pbn(LOLL) -opary absurdu - to nagranie to jest Epitafium lfnu który upadł - it to jest baardzo smutne . Mówie to jako były członek :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej