Śmietnisko > Flamewar

Ortografia i agresja (było: Odp: [Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami")

<< < (7/9) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 07, 2011, 16:26:48 ---I oto chodzi cat ludzie z prawdziwa dysleksja nie piszą "óżont" machajac swistkiem ze maja dysleksje, tak robia tylko dysmatoly co nie chce im sie czytac ksiazek, aby ortografia sama weszla do glowy.
ponadto zauwazylem ze ludzie ktorzy rzeczywiscie cierpia na dysleksje pisza bardziej poprawnie od zwyklych ludzi, wlasnie z powodu ktory napisales

--- Koniec cytatu ---

troche jak Demostenes - jakala, ktorzy przekrzykiwal ryk morza z kamieniami w ustach  ;)

Ranshe:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 07, 2011, 14:34:18 ---Świetnie, CAT, tylko przeczytałem bardzo uważnie Twój wall of text i nie znalazłem w nim jednego błędu (pomijając brak polskich znaków).

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 07, 2011, 13:37:18 ---ale wzory z ksiazki zadko pamietalem.

--- Koniec cytatu ---

Wall of text (szczególnie bez polskich znaków) nie pomaga w szukaniu błędów :)

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Maj 07, 2011, 18:13:43 ---Wall of text (szczególnie bez polskich znaków) nie pomaga w szukaniu błędów :)

--- Koniec cytatu ---
no to juz jest czepianie sie

Ranshe:
Tu jest flamewar, tu mogę :)

Chupacabra:

--- Cytat: Gaunt w Maj 07, 2011, 15:15:32 ---Jeżeli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanika to niewątpliwy znak, że jesteś mugolem.

wy pozamagiczne istoty o braku wyobraźni!

--- Koniec cytatu ---

masz jakiś kontakt z dziećmi z podstawówki i gimnazjum? Ostatnio kolega poprosił mnie o lekturę dla córki (9lat), bo książki nie mógł zdobyć, była sobota, a na poniedziałek trzeba było przeczytać, ściągnąłem jej eboka:) w poniedziałek przychodzi do pracy kolega  i mówi jaka była reakcja córki "a na video nie było? ani audioboooka chociaż?"

uwierz mi nie czytają, i nie tylko dzieci w podstawówce. Ilu miałeś kolegów w technikum, którzy czytali???

a mi jak Catowi czytanie w sprawach ortografii nie wiele dało, ale nie mam papierka, po prostu jestem leniem, albo za bardzo kombinuje:) pamiętam jak w podstawówce dostałem 2 za "lektóra" :) w dodatku pokłóciłem się o to z nauczycielką, bo przecież się odmienia na "lektor" :) i druga 2 wpadła:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej