Śmietnisko > Oferty Pracy

Praca dla ochrony in world

<< < (12/13) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 05, 2011, 21:28:58 ---jestem w tej chwili na tyle pijany, ze za jedno dobre slowo i uroczy filmik na youtube jestem w stanie przelac kolezance 10B z walleta RAVE, serio

--- Koniec cytatu ---

Wannabe Garmon, lol

Kira Korpii:

--- Cytat: Pynio w Maj 05, 2011, 21:46:35 ---No, taka propozycja wysłana przez szanownego kolegę Kat from Czeszer powoduje, że zaczynam się zastanawiać nad założeniem konta "Kosmiczna Kocica" AKA - K.K.i zapisanie się tutaj...  ;D Nawiasem mówiąc - biedni Rejwowcy  ;)

--- Koniec cytatu ---

Z inicjalami KK to bym jednak uwazal w kontaktach z c0venem ;p

Gaunt:
a mogłem zaczać grać z nickiem

xxxSonia84xxx :ccc

Ranshe:

--- Cytat: Gaunt w Maj 06, 2011, 09:33:51 ---a mogłem zaczać grać z nickiem

xxxSonia84xxx :ccc

--- Koniec cytatu ---

Widzisz, taką szansę na miliardy zmarnowałeś.

Ale ja nie!

/emote macha do Cata :)

Talisha:
Trochę mnie nie było ale to ze względu na przeprowadzkę i tymczasowy brak neta. Dzisiaj, nie bez problemów mi podłączają, więc znów wracam do życia :D ^^

Z góry dziękuję za inicjatywę wpłacania mi na konto miliardów ISK ale myślę, że poradzę sobie bez nich.
Powiem szczerze, że nie kręci mnie zabawa polegająca na wydawaniu cudzych pieniędzy. Tak samo nie mogę zrozumieć ludzi, którzy wpisują w każdą grę wszystkie możliwe kody lub pierwsze co robią po zalogowaniu się do nowej gry online to wchodzą na Allegro i sprawdzają po ile stoi waluta w przeliczeniu na PLN..... Masakra.
Zabawa dla mnie jest w zdobywaniu a nie w byciu najlepszą od startu.

Jak będę potrzebowała kiedyś ISK a będę na tyle cienka by nie zdobyć jej samodzielnie to uczciwie kupię ją od was w PLN. (Zarabiam dość na FTP i PS by nie odczuć tej straty ;p hehehe).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej