Śmietnisko > Oferty Pracy

Praca dla ochrony in world

<< < (11/13) > >>

Talisha:
LOL nie nabijajcie się ze mnie ;p

Szakal:
Kobiety szybko robią karierę bo większość graczy to faceci i każdy chce się przypodobać. Nerdy ;]

od 2005 roku tak jest Eve ;]

Skoro już tak trolujecie sobie to proponuje żeby każdy chętny wpłacił jej na konto 10kk isk dla was dziadki to nie dużo a koleżanka myślę będzie zadowolona ;]
W ramach fajnego postu na forum ;]

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Szakal w Maj 05, 2011, 20:57:36 ---Kobiety szybko robią karierę bo większość graczy to faceci i każdy chce się przypodobać. Nerdy ;]

Skoro już tak trolujecie sobie to proponuje żeby każdy chętny wpłacił jej na konto 10kk

--- Koniec cytatu ---

jestem w tej chwili na tyle pijany, ze za jedno dobre slowo i uroczy filmik na youtube jestem w stanie przelac kolezance 10B z walleta RAVE, serio

Pynio:
No, taka propozycja wysłana przez szanownego kolegę Kat from Czeszer powoduje, że zaczynam się zastanawiać nad założeniem konta "Kosmiczna Kocica" AKA - K.K.i zapisanie się tutaj...  ;D Nawiasem mówiąc - biedni Rejwowcy  ;)

sc0rp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 05, 2011, 21:28:58 ---jestem w tej chwili na tyle pijany, ze za jedno dobre slowo i uroczy filmik na youtube jestem w stanie przelac kolezance 10B z walleta RAVE, serio

--- Koniec cytatu ---

QFT

co bys sie nie wypieral jak wytrzezwiejesz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej