Śmietnisko > Oferty Pracy
Praca dla ochrony in world
Talisha:
LOL nie nabijajcie się ze mnie ;p
Szakal:
Kobiety szybko robią karierę bo większość graczy to faceci i każdy chce się przypodobać. Nerdy ;]
od 2005 roku tak jest Eve ;]
Skoro już tak trolujecie sobie to proponuje żeby każdy chętny wpłacił jej na konto 10kk isk dla was dziadki to nie dużo a koleżanka myślę będzie zadowolona ;]
W ramach fajnego postu na forum ;]
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Szakal w Maj 05, 2011, 20:57:36 ---Kobiety szybko robią karierę bo większość graczy to faceci i każdy chce się przypodobać. Nerdy ;]
Skoro już tak trolujecie sobie to proponuje żeby każdy chętny wpłacił jej na konto 10kk
--- Koniec cytatu ---
jestem w tej chwili na tyle pijany, ze za jedno dobre slowo i uroczy filmik na youtube jestem w stanie przelac kolezance 10B z walleta RAVE, serio
Pynio:
No, taka propozycja wysłana przez szanownego kolegę Kat from Czeszer powoduje, że zaczynam się zastanawiać nad założeniem konta "Kosmiczna Kocica" AKA - K.K.i zapisanie się tutaj... ;D Nawiasem mówiąc - biedni Rejwowcy ;)
sc0rp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 05, 2011, 21:28:58 ---jestem w tej chwili na tyle pijany, ze za jedno dobre slowo i uroczy filmik na youtube jestem w stanie przelac kolezance 10B z walleta RAVE, serio
--- Koniec cytatu ---
QFT
co bys sie nie wypieral jak wytrzezwiejesz ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej