Informacje > Ogłoszenia

Majowy Konkurs Centralowy

<< < (5/9) > >>

Doom:
Że nie przewiduję zmian odpowiedzi zwłaszcza po tym jak wysyłający wie że błednie odpowiedział.
Ale spoko, jedna czy dwie osoby (bo tyle brakuje mi odpowiedzi w stosunku do dwóch pierwszych pytań) wciąż maja szansę na punkt
Chociaż przyznam że naprawde rozbawiłeś mnie tym Sister of Eve

HammerSnake:
a jak nie wie i chciałby dalej strzelać ? :P

Swoją drogą dobrze wiedzieć, że nie tylko ja miałem problem z odpowiedzią. ;D

Doom:
W twoim przypadku za ostateczną odpowiedź wziłem najmłodszy mail, wszystki przyszły zanim zalogowałem sie sprawdzić odpowiedzi

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Maj 06, 2011, 11:26:19 ---Że nie przewiduję zmian odpowiedzi zwłaszcza po tym jak wysyłający wie że błednie odpowiedział.
Ale spoko, jedna czy dwie osoby (bo tyle brakuje mi odpowiedzi w stosunku do dwóch pierwszych pytań) wciąż maja szansę na punkt
Chociaż przyznam że naprawde rozbawiłeś mnie tym Sister of Eve

--- Koniec cytatu ---
Spoko i tak po drugim pytaniu nie mam szans na nagrode ale dowiedzialem sie kto w eve stracil najwiecej tytkow ;)
A samo pytanie nie bylo trudne tylko poprostu nieprecyzyjne, bo co to znaczy "uznawana za piracka"?
SoE wyniklo z tego ze przyjolem zalozenie ze jak ma sov w 0.0 to jest piracka, dopiero dzis skojarzylem ze sova w 0.0 ma takze ORE wiec zaczolem szukac innych zalozen ktore moga podpasowac do "uznawana za piracka".

--- Cytat: Doom w Maj 06, 2011, 11:33:24 ---W twoim przypadku za ostateczną odpowiedź wziłem najmłodszy mail, wszystki przyszły zanim zalogowałem sie sprawdzić odpowiedzi

--- Koniec cytatu ---
err? tzn ze jednym bierzesz pierwsza odpowiedz a innym ostatnia - dbl standards? Logicznym jest ze jak ktos wysyla kolejna odpowiedz tzn. ze poprzednia uznal za bledna.
Moje zalozenie ze jest to odpowiedz bledna wynika z tego co napisalem powyzej.

CATfrcomCheshire:
a ja odpowiedzialem dobrze? powiedz powiedz! niewyrabiam z ciekawosci

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej