Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
hidden Q:
--- Cytat: Nitefish w Styczeń 26, 2012, 12:12:30 ---Zmierzam do tego, że co za różnica bycie w osobnym korpie, skoro i tak latacie ze swoimi byłymi kamratami i macie praktycznie wspólny killboard.
--- Koniec cytatu ---
Bo taki styl zwiększa nasze szanse aby nie zostać wykrytym przed wcześnie na lokalu. Po za tym w tym trollu było trochę racji. Różnimy się poglądami odnośnie wykorzystania statków klasy T3 i Capital. Jak któryś z COBES wdupi archona to Pabllo nie może nam prawić dyrdymałów :)
Isengrim:
--- Cytat: hidden Q w Styczeń 26, 2012, 13:00:38 ---Bo taki styl zwiększa nasze szanse aby nie zostać wykrytym przed wcześnie na lokalu. Po za tym w tym trollu było trochę racji. Różnimy się poglądami odnośnie wykorzystania statków klasy T3 i Capital. Jak któryś z COBES wdupi archona to Pabllo nie może nam prawić dyrdymałów :)
--- Koniec cytatu ---
Macie ARCHONA?! Wooow!
P.S. Wciaz Was nie widze w Stain. Ani BSI. Ani nikogo. :)
Jonas:
--- Cytat: Isengrim w Styczeń 26, 2012, 13:32:04 ---P.S. Wciaz Was nie widze w Stain. Ani BSI. Ani nikogo. :)
--- Koniec cytatu ---
To C0ven się wyprowadził, a ciebie zostawili? Nie, spkojnie, za parę dni wrócą chłopaki z wczorajszego roama. ;)
Isengrim:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 26, 2012, 13:44:54 ---To C0ven się wyprowadził, a ciebie zostawili? Nie, spkojnie, za parę dni wrócą chłopaki z wczorajszego roama. ;)
--- Koniec cytatu ---
Na intelu przynajmniej nie ma, a tak Hidden prosil zeby Was wpuscic. Wczorajszy roam zaliczylem, was fun. :)
Jonas:
--- Cytat: Isengrim w Styczeń 26, 2012, 14:05:05 ---Na intelu przynajmniej nie ma, a tak Hidden prosil zeby Was wpuscic. Wczorajszy roam zaliczylem, was fun. :)
--- Koniec cytatu ---
Jakich Was? Ja się do Stain nie wybierałem i nie wybieram. Spędziłem tam 3 lata gry, wystarczy. Nic mi też nie wiadomo o tym, żeby ktokolwiek z BWC się wybierał. Doskonale się bawimy tu gdzie jesteśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej