Śmietnisko > Off Topic

Gra o tron

<< < (7/17) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Val Heru w Kwiecień 25, 2011, 19:33:41 ---(...)papierowa ksiazka>kazdy inny rodzaj, bo wtedy skupiasz na tym cala swoja uwage a nie tylko wychwytujesz jakies teksty robiac cos innego

--- Koniec cytatu ---

This  :)

Goomich:

--- Cytat: Val Heru w Kwiecień 25, 2011, 19:33:41 ---tez tak kiedys myslalem, ale Kindel >>> papierowa ksiazka>kazdy inny rodzaj, bo wtedy skupiasz na tym cala swoja uwage a nie tylko wychwytujesz jakies teksty robiac cos innego

--- Koniec cytatu ---

fyp

KennethWolf:

--- Cytat: Vic Brunner w Kwiecień 25, 2011, 15:40:49 ---Niestety cykl Gry o Tron mam wrażenie przeistoczy się w tasiemiec rodem cyklu "Koła Czasu" R. Jordana. Czwarty tom, w którym zresztą mocno Martin loty obniżył, wyraźnie to zapowiada :/
Pierwszy odcinek obejrzałem z zainteresowaniem. Czekam na drugi (aż się pojawi na torrentach)

--- Koniec cytatu ---
Piąty tom jest zapowiadany już ładnych 5 lat i nadal ani widu ani słychu Martin chyba doszedł do wniosku że lepiej dopracować książkę niż wydać na szybko jak było z 4tym. 2gi odcinek ekstra nie obniżają lotów.

SokoleOko:

--- Cytat: Val Heru w Kwiecień 25, 2011, 19:33:41 ---tez tak kiedys myslalem ale papierowa ksiazka>kazdy inny rodzaj, bo wtedy skupiasz na tym cala swoja uwage a nie tylko wychwytujesz jakies teksty robiac cos innego

--- Koniec cytatu ---

Jazda samochodem, a zwłaszcza toczenie się do roboty i z powrotem po tej samej nudnej trasie , absorbuje mniej więcej 3% mojej uwagi... reszta skupiona jest na audiobooku.

Khobba:
i potem przejeżdża takie 15 ton ciężarówki DHLa z przyczepą 80km/h w środku swojego czerwonego światła na jerozolimskich mi przed nosem (true story, bro)

PS. trzy dni później jak przecinałem Połczyńską o mało nie wjechał we mnie autokar.. toczył się jakieś 40km/h, ale znowu, cholera, zupełnie w środku czerwonego światła dla siebie. Pan oficer dyżurny z posterunku bemowskiej policji na Raginisa stwierdził, że skoro finalnie nie było wypadku (bo docisnąłem gaz i uciekłem temu autokaru spod kół), to jego to nie interesuje i jak bardzo chcemy, to możemy zgłosić sprawę w wydziale ruchu drogowego na Waliców

/offtop

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej