Śmietnisko > Off Topic
Gra o tron
Doom:
Pytanie do tych co czytali:
W serialu pokazali na razie 3 rody:
Starków, Lanisterów i tego albinosa co bawie sie w alfonsa z własna siostrą. Do którego rodu on nalezy i czy dobrze mi sie wydaje ze brakuje jeszcze na scenie dwóch lub trzech rodów?
KennethWolf:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 24, 2011, 21:03:21 ---Pytanie do tych co czytali:
W serialu pokazali na razie 3 rody:
Starków, Lanisterów i tego albinosa co bawie sie w alfonsa z własna siostrą. Do którego rodu on nalezy i czy dobrze mi sie wydaje ze brakuje jeszcze na scenie dwóch lub trzech rodów?
--- Koniec cytatu ---
Te albinosy to są dzieci króla którego pokonał Robert Baratheon(są tam chyba "jego" dzieci czyli też dom Baratheon jest) do spółki ze Starkiem czyli dom Targaryen. Brak Arrynów, Martellów, Tullych, Tyrelów, Greyjoyów to z dużych rodów.
Starakopara:
obejrzałem drugi odcinek i zapałałem szczerą nienawiścią do tej bladzi królowej >:D i tego jej synka małoletniego pijaczka, przez którego zginął wilkor :(
edit:
ściągam książkę, nie wytrzymam tygodnia do kolejnego odcinka :P
Vic Brunner:
Niestety cykl Gry o Tron mam wrażenie przeistoczy się w tasiemiec rodem cyklu "Koła Czasu" R. Jordana. Czwarty tom, w którym zresztą mocno Martin loty obniżył, wyraźnie to zapowiada :/
Pierwszy odcinek obejrzałem z zainteresowaniem. Czekam na drugi (aż się pojawi na torrentach)
Starakopara:
już jest,torrenty.org :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej