Śmietnisko > Off Topic

Gra o tron

<< < (3/17) > >>

Khobba:
słyszałem, że to pomieszanie rodziny soprano z LOTR oraz elementami spartacusa?

edit: właściwie chodziło mi o to, czy ktoś to potwierdzi :)

Doom:
Sie zastanawiam czy czytalem tą samą książkę co przedmówcy bo pod katem fabuły to skłaniam sie bardziej ku negatywnym opiniom niz achom i ochom, wzglednie temu co Khobba podał

Trzmielu:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 19, 2011, 08:52:03 --- Miejscami wyglądał tak, jakby reżyser zakładał, że widz przeczytał już książkę i pewne rzeczy wie. Pewnie to zostanie naprostowane w kolejnych odcinkach, więc zobaczymy :)

--- Koniec cytatu ---

Książki nie czytałem, rozegrałem kilka partii w planszówke i po pierwszym epizodzie serialu nie łapie się w fabule ;p Ale ogólnie jaram sie  8)

amra:

--- Cytat: Khobba w Kwiecień 19, 2011, 23:07:09 ---słyszałem, że to pomieszanie rodziny soprano z LOTR oraz elementami spartacusa?

edit: właściwie chodziło mi o to, czy ktoś to potwierdzi :)

--- Koniec cytatu ---

To raczej zle sluszales.
Jak na serial opary na ksiazce wyglada calkiem zachecajaco.
Rodziny soprano nie znosze i raczej malo trawie spartakusa, to tv show bede ogladal jesli jakosc sie utrzyma. Postacie sa calkiem dobrze oddanne, kostiumy + wyposazenie, sa na poziomie co najmniej LOTR lub wyzszym.

Mnie ujal juz na poczatku ujal jeden detal, w pierszej scence juz. Jak ktos zaineresowany to niech zwroci uwage ze wszyscy trzej z nocnej strazy maja prawidlowy chwyt miecza. Co jest wyjatkowa rzadkoscia w produkcjach za oceanu.

Starakopara:
książki nie czytałem, ale po obejrzeniu 1-ego odcinka nabrałem chęci na kolejne. Te sceny kazirodztwa odważne sceny i flaki wylewające się w walce sprawiły, że z przyjemnością zobaczę jak będą sie dalej wyrzynać i ten tegesić  :P :P :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej