Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja DRF moze stanowic problem.
Nitefish:
eh... i tak o to znowu umknie szansa zaorania NC.... a szkoda, bo potem do zaorania było by dronkowo :P
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 20, 2011, 17:44:56 ---
Wiadomo o co mu chodzi przecież, są ci źli Rosjanie i ci dobrzy :)
--- Koniec cytatu ---
This a dokladniej sa Rosjanie ktorzy walcza imo fair jak -A- czy sa honorowi jak SE i kacapy ktore placa Iski ally ktore uprawiaja metagaming jak local expoit czy ddos serwerow voice przeciwnika albo placa RL cash za drop sova. Kane dla Ciebie moze nie ma roznicy miedzy drf, aaa i se jesli stawiasz ich w jednym rzedzie to n/c i dyskusja ma z toba taki sam sens jak z akwizytorem z tvmarketu
Tak samo jak sa Niemcy i faszysci/nazi, Polacy i polaczki etc.
Nitefish:
@Dark, troszku się zapędziłeś kolego. NC równie mocno rypie hajs jak drf. Z tego co wiem, w Coven są także dozwolone boty o ile są umieszczone w specjalnym korpie (żeby nie było że C0Ven boci :P)
Brzydkiego meta gamingu używają nie tylko pandemiki. Jakiś czas temu jak mieszkaliśmy w Curse, napatoczyłem się bombrem na kampę AAA. Więc czekam grzecznie w cloaku aż kolesie się znudzą, bo coś przewieźć chciałem i po prostu musiałem tamtędy przelecieć. I tak sobie patrzę, a 2 kolesi do mnie podbija. Sprawdzam cloaka - jest ok. Jak zrobiło się niebezpiecznie zmieniłem ss i co widzę? kolesie warpują na mojego ss mimo, że nie ma probek, a ja jestem w cloaku. I tak kilka razy... Przypadek? Nie sądzę, jak im napisałem że to nagrywam na Frapsa to spierdolili.
Zaraportowałem to rzecz jasna do CCP ale otrzymałem odpowiedź w stylu "nie wiem jak ty, ale my mamy to w dupie raczej".
Innymi słowy metagaming jest domeną ludzi co mają kompleks małego fiutka a nie pandemikow, choć oni pewnie też mają ten kompleks :D
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 20, 2011, 20:32:35 ---@Dark, troszku się zapędziłeś kolego. NC równie mocno rypie hajs jak drf.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie twierdze ze nie, ale nie wynajmuja panow "male siski" aby im pomagaly w natarciu. Generalnie napisalem w threadzie o zlocie jak pozbyc sie rmt przynajmniej na jakis czas.
Odnosnie incydentu z aaa nie bylo mnie przy tym jesli tak bylo to zostal uzyty expoit, ale porownywanie tego do exploitow stosowanych przez pathetici to jak porownywanie kradziezy telewizora ze sklepu to zbrodni hitlerowcow - to i to jest przestepstwem i nie podlega dyskuzji tyle ze skala jest inna.
Tak czy inaczej jesli atam i sw beda kontynuuowac natarcie na white noise to czesc drf poleci bronic tych csaa lub zaakceptuje straty tak czy inaczej sytuacja dla drf jest loss/loss
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 20, 2011, 22:33:36 ---zbrodni hitlerowcow
--- Koniec cytatu ---
Czy z tym praniem mózgu NC trochę nie przesadza? Może zmniejszcie temperaturę albo sypcie połowę proszku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej