Eve Online > PVP

[PVP] gang Retribution/Vengeance

<< < (9/11) > >>

Azbuga:
retri się do niczego nie nadaje :)

chociaż nie - przepraszam. w jakimkolwiek gangu przeżywalność masz sporą bo wszyscy cię olewają wiedząc jak jesteś niebezpieczny...

Zgudi:

--- Cytuj ---Zgudi, medium pulsy w cholerę capa żrą.

--- Koniec cytatu ---
Tak żrą więcej, jednak przewidując taką odpowiedź zaznaczyłem we własnych zapodanych wcześniej fitach setup 1 i setup 2, że capa z wykorzystaniem medium pulsów jest więcej (włożenie ccc lub cnr daje sumarycznie więcej capa), niż w przypadku focused w ficie, który zapodałeś bez ccc lub cnr i inne parametry idą nieco w górę. :)

--- Cytuj ---zgudi... repka bez cap boostera to jak mwi moja coreczka "bleee i fuuuj" :) cap na 43 sekundy? to żart?
--- Koniec cytatu ---

inaczej retri nie da się latać, ma tylko 1 med slota, a jak zamontujesz ccc, cnr to sokole cię zjedzie, a jak nie zamontujesz to żadnego cap bosterka nie wsadzisz i capa masz mało :P :P po prostu nie ma na dobrego to rozwiązania w retri.

Wybaczcie mi moją konfliktowość, ale pamiętam, jak przez rok, na jednym przedmiocie z profesorem darłem koty, o to kto ma rację. Była to mechanika budowli.

Nitefish:
Coś zepsułeś, bo z rigiem do capa masz 2s dłużej capacitor :D, żadna różnica.

A tak w ogóle Zgugi to czego ty szukasz? Shipa do nauki pvp?

SokoleOko:

--- Cytat: Nitefish w Maj 04, 2011, 16:02:50 ---A tak w ogóle Zgugi to czego ty szukasz? Shipa do nauki pvp?

--- Koniec cytatu ---

To jest chyba jakieś amarrskie samobiczowanie... Retribution lata się tam w karnych kompaniach.

Zgudi:

--- Cytuj ---Coś zepsułeś, bo z rigiem do capa masz 2s dłużej capacitor :D, żadna różnica.
--- Koniec cytatu ---

jak to? pilnowałem żeby wszystko było ok, tym bardziej, że Nitefisch potrafi zauważyć każde niedbalstwo w przemyśleniach innych osób.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej