Eve Online > PVP
[PVP] gang Retribution/Vengeance
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Maj 04, 2011, 15:55:47 ---retri nie da się latać, ma tylko 1 med slota
--- Koniec cytatu ---
fyp
Lataj czymś co nie jest retri (i nie jest zepsute).
Azbuga:
a co do repki... policz ile tanka ci daje ta repka przez 43 sekundy (zakładajac optymistycznie że zaczynasz z pełnym capem), a ile ci da np. płyta.
a tak bardziej serio i nie do końca w oderwaniu od rzeczywistości może odpuść sobie kombinacje z retri na rzecz crusadera czy slicera które już się do czegoś nadają.
Nitefish:
No Crusader jest fajowy, skoda tylko że dramiel go kładzie na zasięg.
Repka na retri jest do chwilowego uratowania życia jedynie, podobnie jak na innych afkach.
@Zgudi - retri jak pisałem nadaje się to jednego - dps w gangu afek. O ile nie masz ekipy która lata taką formacją to daruj sobie ten statek. Stąd pytałem, jaki jest Twój cel, czy szukasz shipa do nauki pvp czy chcesz sprawdzić co można zrobić z retri.
Ranshe:
--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 23, 2011, 12:09:16 ---Zresztą drony to bym załatwił puszczając przodem choćby punishera z small smartką, ale to już offtop, ale jak fc ogranicza się do wydania primary i w żaden sposób nie konfiguruje floty to pozostaje opancerzyć dupsko.
--- Koniec cytatu ---
Będzie lekkie necro ale dopiero się wczytałem.
Punishera ze small smartką na drony. W T F. Jesli tak wygląda "konfigurowanie floty" to może dobrze, że ja swoich nie konfiguruję.
@Repka bez cap boostera - no i co, że bez, to nie vengeance że masz ją mieć odpaloną cały czas. Daredevile z repką i bez cap boostera też latają i jakoś nikt nie marudzi...
HammerSnake:
--- Cytuj ---Założenie, że fryta będąca członkiem gangu będzie trafiana jest dla mnie co najmniej głupie, ale co kto tam uważa.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Na moje do gangu fryt fitujesz veng tak :wyrzutnie,napęd imo ab/chociaż co pilot to pewnie inne zdanie. Med sloty zostawiasz wolne na elektronikę ,a o tym co tam wsadzisz powinien zdecydować gang leader czy to mają być weby ,tracking disruptory,dampy,punkt itp. , a tank musi być taki żeby ewentualnie przetrzymać drony jeżeli na ciebie padnie.Zresztą drony to bym załatwił puszczając przodem choćby punishera z small smartką, ale to już offtop, ale jak fc ogranicza się do wydania primary i w żaden sposób nie konfiguruje floty to pozostaje opancerzyć dupsko.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Ranshe w Maj 04, 2011, 18:28:54 ---Będzie lekkie necro ale dopiero się wczytałem.
Punishera ze small smartką na drony. W T F. Jesli tak wygląda "konfigurowanie floty" to może dobrze, że ja swoich nie konfiguruję.
--- Koniec cytatu ---
No i dobrze każdy lata i dowodzi jak chce. Jeden wrzuci do floty w zależności od sytuacji komuś smartki i rozłoży elektronikę . Drugi weźmie stado dramieli karze napierdalać f1 + puścić stado dron. Co kto lubi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej