Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dyplomacja - koalicje w EVE
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 15, 2011, 14:00:07 ---Jakby tak puścić wodze fantazji i przedłużyć ten trend, to można sobie wyobrazić w przyszłości podział na "wojsko" i "cywili". Cywile mieszkają na danym terenie niezależnie od tego, kto nim oficjalnie włada - no chyba, że atakujące "wojsko" będzie prowadziło wojnę totalną.
--- Koniec cytatu ---
Tu mozna przywolac przyklad APA, ktora jak przyjechal do nich rape train to zmienili strony.
Dagund:
dodałem oznaczenie (R/P) oznaczające rentiera/peta.
sc0rp:
Dobra ale jaki cel ma ta lista, bo sadzilem ze sam chcesz sie zoorientowac co i jak a patrzac po tym jak robisz liste to lekko zglupialem.
Lt Rook:
AAA Citizens - rentier
En Garde - pet
United POD Service - pet
Ja bym IRCa nie pchał do wora z DRF, oni chyba osobną polityke prowadzą, ale moge się mylić.
edit: no wlasnie :D po co ta lista?
Dagund:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 15, 2011, 14:57:18 ---Dobra ale jaki cel ma ta lista, bo sadzilem ze sam chcesz sie zoorientowac co i jak a patrzac po tym jak robisz liste to lekko zglupialem.
--- Koniec cytatu ---
owszem na początku sam chciałem się w tym zorientować, ale być może nowym graczom którzy tu zaglądają, a nie chcą zbierać informacji z pierdyliona źródeł, się takie zestawienie przyda. Widzisz w tym coś złego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej