Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Bladowicz:
Hola hola. Nie disujcie tak chlopaka. Ktos musi pracowac calymi dniami na pasku za marne grosze, zeby dalo sie tanio kupic minsy na nowe statki. :)
A że przy tym jest super szczesliwy i ma zero ambicji, to tylko lepiej.
observer:
--- Cytuj ---CCP powinno zmienić hisce w lowsec, lowsec w 0.0 a 0.0 w totalny rozpierdol
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej w ramach niespodzianki, nie uprzedzając nikogo :), tyle że przy takiej ilości osób jaka mieszka w hi sec, to właśnie tam była by największa mordownia, przynajmniej dopóki większość by nie uciekła do sov 0.0 - oazy ciszy, spokoju i "niebieskich" na localu :)
A co do tego górnika, to czekam na jego relacje z hulkagedonu i tak nieźle ogarnia, bez zadawania setek błahych pytań na polishu :)
--- Cytuj ---Tekst tekstem, ale przerażające są komentarze, jak pomyślę że teraz te podjarane dzieci noestrady wpadną do eve to mi się słabo robi
--- Koniec cytatu ---
Na szczęście nie wszyscy mają predyspozycje psychiczne do grania w EVE :) http://www.youtube.com/watch?v=Wh8kqaVEemM&feature=related
SokoleOko:
--- Cytat: observer w Kwiecień 23, 2011, 11:40:24 ---CCP powinno zmienić hisce w lowsec, lowsec w 0.0 a 0.0 w totalny rozpierdol
--- Koniec cytatu ---
Ubawiłem się czytając to zdanie, ale sumie czego brakuje w obecnym 0.0, żeby kwalifikowało się jako "totalny rozpierdol"?
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 23, 2011, 13:05:25 ---Ubawiłem się czytając to zdanie, ale sumie czego brakuje w obecnym 0.0, żeby kwalifikowało się jako "totalny rozpierdol"?
--- Koniec cytatu ---
brak lokala ?
KennethWolf:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 23, 2011, 13:05:25 ---Ubawiłem się czytając to zdanie, ale sumie czego brakuje w obecnym 0.0, żeby kwalifikowało się jako "totalny rozpierdol"?
--- Koniec cytatu ---
local :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej