Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (64/69) > >>

Falathi Hinthu:
Wykończyć wykończy, pytanie czy będzie przy tym fun ;)

Starakopara:

--- Cytat: Falathi Hinthu w Kwiecień 21, 2011, 18:18:52 ---Wykończyć wykończy, pytanie czy będzie przy tym fun ;)

--- Koniec cytatu ---

dla grieferów będzie ;D, pytanie, czy te dzieci neo zrobią emo-quit po takim spotkaniu?  :P

Falathi Hinthu:
Hmm.... ale zanim zrobią emo rage quit, spróbujmy sprzedać im to i owo po zawyżonych cenach :D

Starakopara:

--- Cytat: Falathi Hinthu w Kwiecień 22, 2011, 03:59:35 ---Hmm.... ale zanim zrobią emo rage quit, spróbujmy sprzedać im to i owo po mocno zawyżonych cenach :D

--- Koniec cytatu ---

fixed  :)

KennethWolf:

--- Cytat: KusKus w Kwiecień 20, 2011, 15:06:18 ---Faktycznie wizytacja w Polsce i rozmowy z serwisami o grach cos daly

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,9460846,Z_pamietnika_kosmicznego_gornika.html?bo=1

Pan redaktor ma nicka w grze "Szponnocy"... polowanie czas zacząć :D

--- Koniec cytatu ---
Czytałem komenty najbardziej rozwalił mnie gość który kupił przez przypadek paliwo do posa gdzieś w low secu i 4j musiał skakać przez ten jakże niebezpieczny obszar i w drodze powrotnej wpadł przypadkiem na jakiś gang o mało się nie posrał gdy wciskał warp na inną bramę. JPKM ja rozumiem że można być nubiastym kerbirem ale to jakieś przegięcie! CCP powinno zmienić hisce w lowsec, lowsec w 0.0 a 0.0 w totalny rozpierdol :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej