Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Falathi Hinthu:
o7
Dzięki wszystkim za spotkanie. Po dotarciu do domu podliczyłem i wyszło mi ponad 250 fotek z imprezy, więc myślę że potrwa kilka chwil zanim wrzucę tutaj linka - zwłaszcza, że najpierw trzeba wywalić te co bardziej badziewne.
Niedługo napiszę więcej, w tej chwili w podróży a internet z wiaderka więc szału nie ma ;)
Azbuga:
--- Cytuj ---Mnie za to ciekawi kto byl tym trolem xD (biedny Azbu...)
--- Koniec cytatu ---
nie będę robił personalnych wycieczek ale powiem tak: Stwierdzenie że "coven śmierdzi" nabrało nowego znaczenia :)
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 18, 2011, 10:21:13 ---Mój rozejm z centralowiczami jak widzę właśnie się skończył...
--- Koniec cytatu ---
Jaki to rozejm jak sam chciałeś do nas przylecieć dziurą żeby do ciebie strzelać ;)
Ja tylko żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej, niestety dzisiaj dzień pracy i następnym razem ma być w sobotę jak już ;P
--- Cytat: Dante w Kwiecień 18, 2011, 11:54:03 ---Pozdrowienia dla ekipy siedzącej na balkonie w szczególności dla miłej, czerwonowłosej koleżanki z Olsztyna która tam spędzała czas (sorki nie pamiętam nicku) :P
--- Koniec cytatu ---
Przekażemy, bo ona na czytanie centrali leniwa ;)
[VIDE] Herezja:
Byłem, wypiłem (choć nie browaki), poznałem z "gęby" sporo osób
Byle tak dalej ];p
A Ci, których nie było niech ... żałują.
Falathi Hinthu:
Na razie tylko jedno zdjęcie, będzie więcej!
Sporo zdjęć do przejrzenia ale żeby nie było wrzucam jedno zbiorowe tak na dobry początek. Enjoy!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej