Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (50/69) > >>

Falathi Hinthu:
o7

Dzięki wszystkim za spotkanie. Po dotarciu do domu podliczyłem i wyszło mi  ponad 250 fotek z imprezy, więc myślę że potrwa kilka chwil zanim wrzucę tutaj linka - zwłaszcza, że najpierw trzeba wywalić te co bardziej badziewne.

Niedługo napiszę więcej, w tej chwili w podróży a internet z wiaderka więc szału nie ma  ;)

Azbuga:

--- Cytuj ---Mnie za to ciekawi kto byl tym trolem xD (biedny Azbu...)

--- Koniec cytatu ---

nie będę robił personalnych wycieczek ale powiem tak: Stwierdzenie że "coven śmierdzi" nabrało nowego znaczenia :)

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 18, 2011, 10:21:13 ---Mój rozejm z centralowiczami jak widzę właśnie się skończył...

--- Koniec cytatu ---

Jaki to rozejm jak sam chciałeś do nas przylecieć dziurą żeby do ciebie strzelać ;)

Ja tylko żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej, niestety dzisiaj dzień pracy i następnym razem ma być w sobotę jak już ;P

--- Cytat: Dante w Kwiecień 18, 2011, 11:54:03 ---Pozdrowienia dla ekipy siedzącej na balkonie w szczególności dla miłej, czerwonowłosej koleżanki z Olsztyna która tam spędzała czas (sorki nie pamiętam nicku) :P

--- Koniec cytatu ---

Przekażemy, bo ona na czytanie centrali leniwa ;)

[VIDE] Herezja:
Byłem, wypiłem (choć nie browaki), poznałem z "gęby" sporo osób
Byle tak dalej ];p

A Ci, których nie było niech ... żałują.

Falathi Hinthu:
Na razie tylko jedno zdjęcie, będzie więcej!

Sporo zdjęć do przejrzenia ale żeby nie było wrzucam jedno zbiorowe tak na dobry początek. Enjoy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej