Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Hastrabull:
Zmieniłem pierwszą wiadomość.
Starakopara:
Mi również spotkanie się podobało, darmowe bronki itp. cieszę się że poznałem kilka osób ( ukłony dla Sokoła, Rashli, Kusego i reszty Bufonów ).
Mando okazał się być całkiem miłym kompanem, co nieco zburzyło moje wyobrażenie o wizerunku Evil Admina ;D. Ogólnie rzecz ujmując wyrażam chęć wzięcia udziału w nastepnych tego typu spędach :)
Gregorius:
A gdzie reszta fotek ?!?!?!? >:D
Doom:
--- Cytuj ---Mando okazał się być całkiem miłym kompanem, co nieco zburzyło moje wyobrażenie o wizerunku Evil Admina
--- Koniec cytatu ---
Troche? Z opisu mojej persony jaki sobie wykreowałeś i mi podaleś wychodzi że wagowo to te troche by tak z grubsza czterokrotne było, wzrostowo też dual albo tripl :P ;D
--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 18, 2011, 14:15:13 ---A gdzie reszta fotek ?!?!?!? >:D
--- Koniec cytatu ---
W przypadku Syntiona być może jest to moja wina i na fotki byc może trzeba bedzie czekać aż jego aparat wytrzeźwieje :(
Starakopara:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 18, 2011, 14:16:54 ---Troche? Z opisu mojej persony jaki sobie wykreowałeś i mi podaleś wychodzi że wagowo to te troche by tak z grubsza czterokrotne było, wzrostowo też dual albo tripl :P (...)
--- Koniec cytatu ---
oj tam, pijany byłem :P :P ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej