Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (40/69) > >>

Casa Rankor:
Ja mam nadzieje ze ty nie grasz w EVE bo jezeli tak to jestes niezly hipokryta. Spadaj na drzewo :)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Casa Rankor w Kwiecień 18, 2011, 09:26:00 ---Ja mam nadzieje ze ty nie grasz w EVE bo jezeli tak to jestes niezly hipokryta. Spadaj na drzewo :)

--- Koniec cytatu ---

Nie gram, na urlopie jestem xD

Nowe zajęcie mam, jestem pierścienicą: http://www.youtube.com/watch?v=StxS51cR1Yk xD

littleozzik:
LOL, najpierw latacie frachtem pełnym wódy i tancerek a potem się dziwicie że gość przyjeżdża i pierwsze co robi to stawia browary... Po prostu chciał nawiązać kontakt z tubylcami :P

Hastrabull:
No cóż widget. Nieobecni głosu nie mają.

Nie było cię na miejscu, nie wiesz o czym rozmawialiśmy, co ustalaliśmy ale krytykujesz, bo przeczytałeś kilka zdań na forum. To chyba coś nie tak, nie uważasz?

Co więcej jakaś żółć cię zalewa bez powodu. Wiesz jak ja to widzę? Żałujesz, że nie mogłeś być, może zazdrościsz fajnego eventu więc sam przed sobą musisz się usprawiedliwić, zapewnić się, że dobrze zrobiłeś nie jadąc więc pomniejszasz tą imprezę w swoich oczach. Ale to wystawia cię jedynie na śmieszność :)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 18, 2011, 09:33:07 ---Nie było cię na miejscu, nie wiesz o czym rozmawialiśmy, co ustalaliśmy ale krytykujesz, bo przeczytałeś kilka zdań na forum. To chyba coś nie tak, nie uważasz?

--- Koniec cytatu ---

Nie opieram swojej opinii tylko na tym co przeczytałem na forum :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej