Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (34/69) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 17, 2011, 21:30:33 ---Zapraszam do obejrzenia krótkiej fotorelacji z imprezy.
http://www.tomaszrydz.pl/2011/04/17/official-eve-meeting-17-kwietnia-2011/

Było jeszcze co najmniej dwóch fotografów, więc będzie jeszcze więcej zdjęć. Ja niestety nie mam pamięci do twarzy, więc nie potrafię przypisać nicków do osób. Chętnych do pomocy zapraszam :)

--- Koniec cytatu ---

Tylko na kilku zdjęciach widać identyfikatory liczę więc, że ludzie poprzyznają się, kto jest kim. Ale....ja chcę wiedzieć kogo przedstawia zdjęcie nr 33 ! Po prostu chciałbym wiedzieć kogo bać się w EVE. Bo jakimkolwiek shipem by nie leciał, to krasnolud w EVE zawsze będzie budził popłoch.  ;)
Szacun, design brody robi wrażenie.  ;D

Goomich:
No dobrze, a tak właściwie, to co tam ustaliliście?

Xarthias:
Z tego co usłyszałem przed chwilą przez telefon od Nicoli, to to, że będzie replay ;) tylko większy i oficjalniejszy.
Może za rok, a może wcześniej. Może z atrakcjami, ale biletowany (bilety byłyby za pleksy). Zobaczymy.
Więcej pewnie napiszą Ci, którzy byli/są na miejscu, ale na to trzeba poczekać, aż potrzźwieją :P

Skan:
kilka razy wspominał o następnym spotkaniu więc kiedyś będzie. Dostał tez instrukcje, że ma to być w sobotę i z co najmniej miesięcznym wyprzedzeniem co by mogło się zjawić jak najwięcej osób. Generalnie był zaskoczony że pojawiło się aż tyle osób.

HammerSnake:
Tak z ciekawości . Dużo przyszło osób , bo po zdjęciach ciężko ocenić ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej