Eve Online > Patche i dodatki
Zmiany w anomaliach
magni:
--- Cytat: sneer w Marzec 29, 2011, 16:58:59 ---no
Jb jako osobna struktura wiszaca na celestialu a nie na posie to akurat jest koncepcja warta uwagi
--- Koniec cytatu ---
to faktycznie bardzo dobry pomysl, moze trzeba zglosic do ccp?
Doom:
Tak się zastanawiam w którym pachu pozwolili supercapsom dokować?
Piszecie o insurenc super capsów ,a wedle mojej wiedzy ich sie nie da ubezpieczyć bo biuro ubezpieczalni jest dostępne tylko z poziomu zadokowanego na stacji statku. Jedyna insurka jaka jest wypłacana w przypadku wtopy super capsla to dokładnie to samo co sie dostaje nie ubezpieczywszy innego statku t1 (czyli jelsi dobrze pamietam 30-40% kosztu minerałów potrzebnych do wybudowania)
Larving:
Osobistych doświadczeń nie mam bo nie latałem supercapsem, ale słyszałem, że można napisać petycję do ccp w sprawie ubezpieczenia matki/tytana.
Kara Mon:
Petycje nei dotyczyly mozliwosic insurki tylko rpzed dominion byla taka fala petycji z prosba o zadokowanie matki bo gracz x czy y musi przerwac gre na dluzszy czas i nie wie czy pos na ktorym teraz ta matka stoi jeszcze bedzie "blue" jak wroci.
Ranshe:
Anyway, przygotujcie się lepiej :)
http://www.eveonline.com/en/incursion/features
Incursion 1.4 5th April 2011
Improved Quality/Risk Scaling in Anomalies
As a part of the "equal value space makes this game boring" initiative, we've changed the way anomalies work. The quality of anomalies will depend on the system's true security level (truesec) - the better the truesec, the better the spawns.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej