Eve Online > Patche i dodatki

Zmiany w anomaliach

<< < (2/16) > >>

Doom:

--- Cytat: mystiq w Marzec 25, 2011, 22:05:15 ---A z drugiej strony bedzie jeszcze lepiej wiadomo w jakich systemach siedza  >:D

--- Koniec cytatu ---
A to już dane dotlana o aktywności to mało?

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 25, 2011, 22:33:46 ---Z dupy zmiana... naprawdę nie widzę w tym za grosz sensu.

--- Koniec cytatu ---
Ktoś z LFN wysnuł ciekawą teorię na temat tej zmiany, inny pomysł to naprawcze nerfniecie (kolejne po zabawie lootem, spawnami itp) sytuacji z która uznali ze przegieli  bo 00 stało sie za bogate

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 25, 2011, 22:56:13 ---Wreszcie ss systemu odnosi się w jakiś sposób do tych sztucznych upgradeów systemów.. Do tej pory miało się to nijak i brakowało w tym logiki, konsekwencji. Dobrze że się za to zabierają.

Zapewne wymusi to rekonfiguracje sieci jb.

--- Koniec cytatu ---
Nie traktuj tego jako flame, ale biorac pod uwagę że yarrr siedzi w npc to ktos moze odczytywac taką wypowiedź jako zazdrość. I jak podejżewam osoby które się zainstalowały w nerfionych systemach raczej się z Tobą nie zgodzą

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 25, 2011, 23:01:35 ---Akurat jesteś ostatnią osobą, która powinna to chwalić, bo taki sojusz jak Yarr (czy Cartel. - żeby nie było, choć my akurat z definicji nie chcemy sova) będzie mógł zapomnieć o sanctumach :D

Najlepsze systemy obsiądą największe sojusze, a systemy do wynajęcia będą gówniane.

--- Koniec cytatu ---

Eee.... Raczej nie. Nie wiem jak jest obecnie, ale z tego co pamiętam, dobre anomalki w GW zdarzają się raz na ruski rok. W związku z tym Yarrr powinno mieć te zmiany "tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę" cytując klasyka.

GlassCutter:
I dokładnie tak jest jak pisze Ptysiu. Co mnie obchodzą anomalki? Czasem zrobimy jakąś dla rozrywki, ale to tak z częstotliwością jednej max 2 na miesiąc.
A niech się ze mną nie zgadzają, maja do tego prawo. Ale chyba zgodzicie się że nowy system sova ma się do ss systemu nijak i jest to zwyczajnie sztuczne. WEF mieszkał jakiś czas na północy i mieliśmy dostęp do sanctumów, ale jakoś cierpliwości do tego nie miałem.

F-YU:
że nie wpadli jeszcze na to aby zrobić dynamiczny system true-seca - nie bijesz ratów trusec spada do -1 - bijesz to się podnosi (rozwala cały system botów bo boty musiały by skakać między systemami inaczej bardzo szybko system by się wyczerpał...)- najpierw wprowadzają jakieś kretyńskie upgready - generatory, które zresztą spierdoliły cały system wh - a teraz nerfią nerfią nerfią. kiedy doczekamy się jakiego boostu? NPC 0.0 tak znerfili że strach tam latać, teraz ten strach przeniesie się i na true 0.0 z wysokim true-sekiem.

faktycznie zostanie w eve tylko jedno do roboty...
siedzenie na swoim wallecie.
i? no nie wiem co jeszcze bo miodności pvp nie boostowali od lat.

Nitefish:
Jak dla mnie wszystkie tego typy zmiany utrudniające zarabianie kaski to zuo. Zapewne wielu ludzi, którzy będą musieli poświęcać kilka razy więcej czasu na zarobienie kasy na pvp shipa przestaną grać bo to już nie będzie zabawne. Im droższa będzie to zabawa tym większy dupochron będą chcieli mieli ludzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej