Eve Online > Patche i dodatki

Zmiany w anomaliach

<< < (4/16) > >>

[VIDE] Herezja:
Zastanawiam mnie jedno.
Czemu nie można połączyć starego z nowym?

Co stoi na przeszkodzie utrzymaniu na dotychczasowym poziomie i zasadach ilość sanctumów w systemie? A ilość wybitych ratów a co za tym idzie podnoszenia SS-a jedynie miała by wpływ na to jak duże i dobre spawny ratów by były na paskach?

Doom:
Bo od wprowadzenia anomalek w obecnej formie zarabianie na paskach to w powszechnej opini "you do it wrong' ?

Rabbitofdoom:
Po co ktos ma sie cisnac na pasku z 4 blue botami i czekac az przyleci overseer neut charem i cie skasuje jak mozna miec sanctuma dla siebie.  Druga sprawa to ze chyba sobie nie zdajesz sprawy ile taki sojusz typu  -A- ma charow w czasie wojny catchyznianej nasz poket w stain i impass wygladal mniej wiecej tak:

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Herezja w Marzec 28, 2011, 11:44:28 ---Co stoi na przeszkodzie utrzymaniu na dotychczasowym poziomie i zasadach ilość sanctumów w systemie?

--- Koniec cytatu ---

Bo jeżeli system ma słaby SS i nie ma sensu w nim racić na paskach, ale 4 dobre anomalki nadal mogą w nim być, tak więc każdy system jest w zasadzie wartościowy, żeby mógł na nim siedzieć bot.

[VIDE] Herezja:
Ale ja nie dyskutowałem z Wami o zasadności zmian tylko o połączeniu starego z nowym.
Boty wyfarmią ss-a wyższego co może zaprocentować pojawianiem się oficerów na paskach a z 2 strony nadal mogą być
w systemie anomalki typu sanctum itd.

Widzicie tu jakikolwiek problem bo ja nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej