Śmietnisko > Off Topic

Z dziś

<< < (5/13) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 30, 2011, 12:03:46 ---Nie wiem jak Ciebie, mnie nie stać na tarabanienie się 3 godziny do roboty i z powrotem. To jest jakiś miesiąc w skali roku spędzony w autobusie!

--- Koniec cytatu ---

W tym czasie mozna przeciez czytac ksiazki albo spamowac centrale z tel komorkowego

SokoleOko:

--- Cytat: HammerSnake w Marzec 30, 2011, 12:13:40 ---No jest jak jest .Kumpel szukał mieszkania w wawce to miał do wyboru:
- 20km od wawki świeżo wybudowane,strzeżone osiedle etc.
vs
-stara porządna komunistyczna płyta w centrum 2 razy mniej metrów ,ale dodatkowo 200m pieszo do  metra

Ta sama cena i wybrał tą drugą opcje.

--- Koniec cytatu ---

Też bym tak wybrał... z dawnej gminy centrum nie mam zamiaru się wyprowadzać.

CAT - wszystko fajnie, ale wychodzę z domu o 7.45 i melduję się w pracy o 8.30. Wychodzę o 16.30 i jestem w domu 17.05-17.15 (jak spadł pierwszy śnieg to byłem o 21.30, ale to dygresja).

Zamień to teraz na wychodzenie z domu o 7.00 i powrót na 18.00... masakra i totalne wywrócenie życia na lewą stronę.

Goomich:
Ale jak wprowadzą efkę na tablety i komórki, będziesz miał dodatkowy czas na pevałpowanie. :)

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Marzec 30, 2011, 12:34:00 ---Ale jak wprowadzą efkę na tablety i komórki, będziesz miał dodatkowy czas na pevałpowanie. :)

--- Koniec cytatu ---

Kiedy ostatni raz próbowałem sił w komunikacji miejskie, prawie skrojono mnie z laptopa... więc jak dla mnie paliwo nawet po 10/litr nic nie zmieni :P

EDIT: w czasie jazdy "czytam" książki - audiobook na komórce podpiętej po BT do radia ftw :)

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 30, 2011, 12:20:26 ---Też bym tak wybrał... z dawnej gminy centrum nie mam zamiaru się wyprowadzać.

CAT - wszystko fajnie, ale wychodzę z domu o 7.45 i melduję się w pracy o 8.30. Wychodzę o 16.30 i jestem w domu 17.05-17.15 (jak spadł pierwszy śnieg to byłem o 21.30, ale to dygresja).

Zamień to teraz na wychodzenie z domu o 7.00 i powrót na 18.00... masakra i totalne wywrócenie życia na lewą stronę.

--- Koniec cytatu ---
Zmień pracę.  :P
Ja mam piechotą 20 minut, autem 10 minut (stoję w korku). Po drodze odstawiam syna do przedszkola.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej