Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2011

<< < (11/14) > >>

Pynio:
Niesamowici są... właśnie jest wywiad z narąbanym organizatorem imprezy z browarem w ręce, z tyłu impra - dj'e elektronika, stroboskopy... Klną, bawią się, imprezują :) Była walka szachowo - bokserska :) Kurna, żeby w Krakowie takie imprezy w "Fabryce" urządzali.

Ranshe:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 26, 2011, 19:39:43 ---To tylko zmiana dekoracji... szkoda, że nikt nie chce zrobić, żeby wyglądało to realnie - że po prostu patrzysz w gwiazdy i myślisz sobie "tamta plamka to Jita".
--- Koniec cytatu ---

No ja zrozumiałem że to coś pośrednio - w sensie konkretnej plamki nie wskażesz, ale będziesz mógł określić w którą stronę jest.

--- Cytuj ---Płatność za DUST to oddzielna kwestia - czy w ogóle dziś są abonamentowe gry na konsole? Albo chociaż gry, które opierają się wyłącznie na mikropłatnościach?

--- Koniec cytatu ---

Final Fantasy XI/XIV, DC Universe Online z abonamentów. Generalnie raczej rzadkość, ale za to 90% gier multiplayerowych ma wkurzającą właściwość nie posiadania dedykowanych serwerów, nawet od producenta.

Tego drugiego typu, o ile dobrze rozumiem o co ci chodzi, to nie ma raczej, może jakieś drobnice z XBL/PSN ale też nie kojarzę nic w sumie. Kumpel podpowiada że http://en.wikipedia.org/wiki/Angels_Online ale u nas niedostępne.

Goomich:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2011, 22:42:05 ---No ja zrozumiałem że to coś pośrednio - w sensie konkretnej plamki nie wskażesz, ale będziesz mógł określić w którą stronę jest.
--- Koniec cytatu ---

Seamless map już mieliśmy (zwracam waszą uwagę na czas przeszły dokonany :P)

Ranshe:
Mieliśmy? Poopowiadaj jak to drzewiej bywało, bo ja nie miałem :]

Edit: a już widzę, nie, kompletnie nie coś takiego.

Goomich:
Jak to nie? Na mapie widziałęś Jita, wyłaczałęś ją płynnie przelatywało dostatku, a kropka Jita dalej tam była.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej