Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2011
Ranshe:
Tego nie wyłapałem bo mi telefon przeszkodził :s
adgernon:
to mówił ten gość w okularach "wizjoner" że może być tak że z misji nie wrócisz :)
ale nowego statku nie pokazali
Jakub Trokowski:
--- Cytat: adgernon w Marzec 26, 2011, 18:21:29 ---jak jeden kapitan zarządza statkiem który ma kilka kilometrów :)
--- Koniec cytatu ---
A co za problem? Ja poprostu nie robię tego ręcznie- jestem pod-pilotem. :)
A poważniej- jestem przeciwny: tzn ok, wg strony rolplejowej mam - np na takim - BSie załogę, ale co z tego wynika dla gracza? Nic i tak powinno być - ja tu dowodzę statkiem a nie bawię się w ogarnianie załogi. (Wypłaty? Zapewnienie żarcia?)
adgernon:
ciekawi mnie czy jak wejdzie DUST to będzie osobna gra za którą muszę zapłacić czy jak wykupię przedłuzene konta to mogę grać i w eve i DUST
co do staków i załogi w końcu do czegoś się przydadzą naukowcy żołnierze i inni :)
nie bedzie baunty
SokoleOko:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2011, 17:14:59 ---- Nowe tła w systemach, mają się też zmieniać razem ze skakaniem po systemach.
--- Koniec cytatu ---
To tylko zmiana dekoracji... szkoda, że nikt nie chce zrobić, żeby wyglądało to realnie - że po prostu patrzysz w gwiazdy i myślisz sobie "tamta plamka to Jita".
--- Cytat: adgernon w Marzec 26, 2011, 19:23:40 ---ciekawi mnie czy jak wejdzie DUST to będzie osobna gra za którą muszę zapłacić czy jak wykupię przedłuzene konta to mogę grać i w eve i DUST
--- Koniec cytatu ---
DUST będzie wyłącznie na konsole i jest kierowany do innej grupy ludzi. CCP nie chce, żeby w DUST'a grali ludzie, którzy dziś grają w Eve. Więc zapomnij o jakimkolwiek łączeniu kont.
Płatność za DUST to oddzielna kwestia - czy w ogóle dziś są abonamentowe gry na konsole? Albo chociaż gry, które opierają się wyłącznie na mikropłatnościach?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej