Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
Goomich:
Tak sobie patrzę i zastanawiam się, czy na tym vagasie Y-T8 nie byłby lepszy zamiast t2?
Xeovar:
--- Cytat: Mona X w Maj 25, 2011, 14:03:54 ---Tak sobie patrzę i zastanawiam się, czy na tym vagasie Y-T nie byłby lepszy zamiast t2?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma znaczenia i tak bez AWU5/impla nie wchodzi.
Goomich:
Nie chodzi mi o PG, tylko capa.
T2 ma mniejsze penalty, więc teoretycznie jest wygodniejsze dla tego neuta. Za to na namedowym da się dalej polecieć.
SokoleOko:
--- Cytat: Xeovar w Maj 25, 2011, 14:04:19 ---Nie ma znaczenia i tak bez AWU5/impla nie wchodzi.
--- Koniec cytatu ---
Na named (który jest lepszy) powinno wejść bez impla (chyba 15 grida mniej 165 vs. 150 - nie mam tu EFT).
Dodatkowo, 2xGyro,2xTE, nano. ;)
sc0rp:
--- Cytat: Xeovar w Maj 25, 2011, 13:54:15 ---Powyżej, zedytowałem zanim napisałeś posta.
--- Koniec cytatu ---
implant PG4 za 20mil zalatwia sprawe, jak masz AWU5 to i tak musisz wrzucic pg2 -> dla oszczednosci 18mil iskow nie warto miesiaca poswiecac na skillowanie AWU5 imo.
--- Cytat: SokoleOko w Maj 25, 2011, 13:57:55 ---Nie mam AWU5 (jest na shortliście "to do"), jedynym shipem w który nie mogę wsiąść bez implantu +3% jest Thundercat (Tengu, AB, 6 launcherów). Cała reszta zamyka się na luzie, bez żadnego kombinowania z named modułami.
--- Koniec cytatu ---
Masz na mysli more or less taki fit: http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9535744 ? No to fakt pg4 do lba i wio ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej