Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
Zgudi:
Chodziło, że powinienem mieć go bardzo dobrze wyskilowanego (t2, AWU i inne takie), a nie mam. :P Nie podam tu fitu, bo niektórzy będą mieli pożywkę do żartu: "Zgudi lepiej walnij jakiś ficik"
sc0rp:
--- Cytat: Xeovar w Maj 25, 2011, 13:26:25 ---Chłopie, w co ty grasz... połowa dobrych fitów wymaga AWU5 oraz impla +1/+3....
--- Koniec cytatu ---
A konkretny przyklad?
Xeovar:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 25, 2011, 13:53:02 ---A konkretny przyklad?
--- Koniec cytatu ---
Powyżej, zedytowałem zanim napisałeś posta.
SokoleOko:
--- Cytat: Xeovar w Maj 25, 2011, 13:26:25 ---Chłopie, w co ty grasz... połowa dobrych fitów wymaga AWU5 oraz impla +1/+3....
--- Koniec cytatu ---
Wklejony przez Ciebie Vagabond jest właśnie jednym z niewielu przykładów, gdzie AWU5 jest potrzebne (SU5 też tam pomaga, afair). Oczywiście, łatwiej wsiąść w Cynabala, który nie wymaga tyle skillowania, a jest lepszy.
Nie mam AWU5 (jest na shortliście "to do"), jedynym shipem w który nie mogę wsiąść bez implantu +3% jest Thundercat (Tengu, AB, 6 launcherów). Cała reszta zamyka się na luzie, bez żadnego kombinowania z named modułami.
Xeovar:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 25, 2011, 13:57:55 ---Nie mam AWU5 (jest na shortliście "to do"), jedynym shipem w który nie mogę wsiąść bez implantu +3% jest Thundercat (Tengu, AB, 6 launcherów). Cała reszta zamyka się na luzie, bez żadnego kombinowania z named modułami.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem, ja zrobiłem AWU5, po którymś ficie który nie wchodził bez niego. Fakt, że wtedy nie było impli które większość dziur potrafią załatać.
Przy maksowaniu fitu z reguły albo CPU albo PG brakuje.... przy reconach częściej cpu, przy matarach częściej pg a reszta to jak manitu dopuści.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej